Feriebolig i Lignano i Friuli

Residenza Verde

 
Residenza Verde er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residenza Verde er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejlighedskomplekset ligger meget centralt, blot ca. 50 meter fra den gode sandstrand og i gåafstand fra restauranter, caféer og indkøbsmuligheder.

Vigtige oplysninger

Ved siden af indkvartering er et hotel hvor de bygger en etage. Arbejdet forventes at vare til den 15/6 og om dagen.

Lad gerne bilen stå

Til dig der ankommer med bil men som gerne vil lade den stå under ferien kan det være godt at vide at der findes parkering på Residenza Berde. Og det går fint med at lade den stå da du herfra er i gangafstand til det meste du har brug for. Den herlige strand har du lige fremme, ca. 1 minut til fods. Flere barer og restauranter har du rundt omkring dig så hvis du ikke føler for at lave mad en aften så er det bare et spørgsmål om at vælge og vrage mellem Lignanos fine udbud. Det tager kun ca. 5 minutter til fods (ca. 400 m.) at gå til Via Tolmezzo hvor de fleste butikker ligger.

Læs mere om Residenza Verde

Nyrenoverede i 2012

Lejlighederne er nyrenoverede (2012-2014), og er luftige og rummelige. De er alle udstyret med satellit-tv og aircondition. I køkkenerne er der køleskab med fryser, induktionskomfur og elektrisk kaffemaskine. Desuden er der wifi i alle lejlighederne, det skal dog noterers at den er varianten "light" hvilket betyder at den ikke er tilstrækkelig til at kunne streame eller downloade
. Alle lejligheder har møbleret balkon og parkeringsplads.

Lejlighederne på Residenza Verde

Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon (3 pers)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og enkeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt møbleret balkon.

Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon (4 pers)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt rummelig møbleret balkon.

Lejlighed m. 2 soveværelser og balkon (6 pers)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt møbleret balkon.

Lejlighed m. 2 soveværelser m. balkon (6 pers)

Disse er de helt nye lejligheder, der ligger på 5., 6. og 7. etage. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, to badeværelse med toilet og bruser. Lejlighedernes stærke side er udgang til bred møbleret balkon med udsigt over lagunen samt bord og stole til at spise udendørs. Disse lejligheder er desuden udstyret med aircondition, opvaskemaskine samt vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residenza Verde

Læs personlige anmeldelser af Residenza Verde som ligger i Friuli. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residenza Verde. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 12 anmeldelser fra Residenza Verde

Helt perfekt lejlighed

En helt igennem flot lejlighed. Perfekt beliggenhed.

Læs mere

Bedømmelse af Residenza Verde

Læs mere

Bedømmelse af Residenza Verde

Læs mere

Bedømmelse af Residenza Verde

Læs mere

Bedømmelse af Residenza Verde

Læs mere

Bedømmelse af Residenza Verde

Læs mere
 
search map