Feriebolig i Lignano i Friuli

Residenza Verde

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lejlighedskomplekset ligger meget centralt, blot ca. 50 meter fra den gode sandstrand og i gåafstand fra restauranter, caféer og indkøbsmuligheder.

Vigtige oplysninger

Ved siden af indkvartering er et hotel hvor de bygger en etage. Arbejdet forventes at vare til den 15/6 og om dagen.

Lad gerne bilen stå

Til dig der ankommer med bil men som gerne vil lade den stå under ferien kan det være godt at vide at der findes parkering på Residenza Berde. Og det går fint med at lade den stå da du herfra er i gangafstand til det meste du har brug for. Den herlige strand har du lige fremme, ca. 1 minut til fods. Flere barer og restauranter har du rundt omkring dig så hvis du ikke føler for at lave mad en aften så er det bare et spørgsmål om at vælge og vrage mellem Lignanos fine udbud. Det tager kun ca. 5 minutter til fods (ca. 400 m.) at gå til Via Tolmezzo hvor de fleste butikker ligger.

Læs mere om Residenza Verde

Nyrenoverede i 2012

Lejlighederne er nyrenoverede (2012-2014), og er luftige og rummelige. De er alle udstyret med satellit-tv og aircondition. I køkkenerne er der køleskab med fryser, induktionskomfur og elektrisk kaffemaskine. Desuden er der wifi i alle lejlighederne, det skal dog noterers at den er varianten "light" hvilket betyder at den ikke er tilstrækkelig til at kunne streame eller downloade
. Alle lejligheder har møbleret balkon og parkeringsplads.

Lejlighederne på Residenza Verde

Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon (3 pers)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og enkeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt møbleret balkon.

Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon (4 pers)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt rummelig møbleret balkon.

Lejlighed m. 2 soveværelser og balkon (6 pers)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt møbleret balkon.

Lejlighed m. 2 soveværelser m. balkon (6 pers)

Disse er de helt nye lejligheder, der ligger på 5., 6. og 7. etage. De består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, to badeværelse med toilet og bruser. Lejlighedernes stærke side er udgang til bred møbleret balkon med udsigt over lagunen samt bord og stole til at spise udendørs. Disse lejligheder er desuden udstyret med aircondition, opvaskemaskine samt vaskemaskine.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Sun Beach

Lignano, Friuli

Bio-Appartamenti Mare

Lignano, Friuli

Villaggio Los Nidos

Lignano, Friuli

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map