Feriebolig i Lignano i Friuli

Residenza Edda

 
Residenza Edda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residenza Edda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På trods af at du befinder dig centralt i nærheden af flere hyggelige udeserveringer og butikker så er det samtidigt et roligt område. Den skønne strand har du bare et stenkast væk og bad dig har du byens lille havn. Med andre ord, et godt sted for dig som vil bo centralt.

Du har aldrig langt til et spisested

Selv om du bor i en fin lejlighed med mulighed for egen madlavning så kan det ind i mellem være dejligt at spise ude og slippe for at lave mad. Fra Residenza Edda har du flere spisesteder at vælge imellem ca. 100.200 meter væk, ligeledes med barer. Dette betyder at du har et godt udvalg at vælge imellem og kan let og bekvemt komme hjem. Ved starten af Via Udine begynder gågaden hvor den ene butik afløser den anden og her kan du finde alt mellem himmel og jord.

Læs mere om Residenza Edda

...og heller ikke til havet

Da Residenza Edda ikke selv har pool er det meget bekvemt og praktisk at det ligger kun et stenkast fra havet, rettere sagt, ca. 100 meter. Og til en såkaldt "gratis strand" er der kun 400 meter og til dig der rejser med hund kan det være godt at vide at der ligger en hundestrand ca. 650 meter fra boligen. Der er, som sagt, ikke langt til forfriskninger og du kan alternativt besøge isbutikken og kiosken der ligger lige ved stranden. Selv restaurant ligger der ved stranden hvis sulten skulle melde sig, eller hvis du har brug for en lille pause.

Du bor med komfort

Huset blev bygget i 2015/16 og lejlighederne er derfor meget komfortable da de er udrustet med aircondition, Sat.Tv, mikrobøljeovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, elektrisk kaffemaskine, hårtørrer, elektriske persienner, køleskab med fryser, sikkerhedsboks og sikkerhedsdør. Desuden har lejligheden to balkoner, vælger du at bestille Wi-Fi bær du være opmærksom på at den er af typen "light" hvilket betyder at den ikke er tilstrækkelig for at kunne streame eller downloade.

Obs! Til lejligheden hører en parkeringsplads, enten under huset eller ca. 800 meter væk (der er dog ikke plads til minibusser)

Lejlighederne på Residenza Edda

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med 2 balkoner)

Lejlighederne ligger fra første til 4. sal - der er elevator i bygning. De består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til 2 personer, soveværelse med 2 senge, badeværesle med bruser. Lejligheden kan være på 2. til 4. sal og har 2 balkoner

Skjul teksten
 
 
search map