Feriebolig i Lignano i Friuli

Residence Sky

 
Residence Sky er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Sky er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Sky er beliggende i centrum af Lignano Sabbiadoro blot 80 m fra havet.

Lejlighederne og disses faciliteter

Da ejendommen er fra 2009, er her naturligvis tænkt på komforten, så man her finder velfungerende lejligheder med moderne komfort som elevator og parkering blot få minutters gang fra by og hav.
Lejlighederne er alle indrettet med omtanke og råder over sat-tv, aircondition og værdiboks. Køkkenhjørnerne er udstyret med kogeplader, opvaskemaskine, stort køleskab med separat frys, mikrobølgeovn og kaffemaskine. Desuden er der vaskemaskine. På badeværelserne finder man naturligvis hårtørrer. Endelig har alle adgang til privat møbleret balkon og 1 parkeringsplads pr. lejlighed.

Læs mere om Residence Sky

Lejlighederne på Residence Sky

Treværelseslejlighed med 6/8 sovepladser (med balkon)

Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne, spisebord og dobbelt sovesofa. Der findes to soveværelser med tre sovepladser i hver, badeværelse med bruser og god balkon.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Sky

Læs personlige anmeldelser af Residence Sky som ligger i Friuli. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Sky. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 14 anmeldelser fra Residence Sky

Skøn lejlighed med havudsigt

Som altid god håndtering af agenturet Intras. Smuk, lys og rummelig lejlighed med fantastisk udsigt over havet. Den store hovedbalkon og to sidealtaner overbeviste os over. På tværs af gaden går man direkte til havet eller til byens centrum. Legeplads ved siden af. Supermarked og mange restauranter i nærheden. Der er fratrukket på grund af sengen, som snart bør udskiftes. Ellers helt i top igen.

Læs mere

Rummelig lejlighed med skøn altan

Vi var 5 personer af sted, min mand og jeg, samt mine drenge på 14, 16 og 18. Der var god plads i lejligheden; to store værelser, et badeværelse og stort køkken/alrum. Tre altaner, men vi brugte dog kun den ene, da spisebord og stole stod her. Det var skønt at sidde her, da altanen var i skygge det meste af tiden, og der var pænt varmt under vores ferie.
Der var en fin vaskemaskine i lejligheden, som vi faktisk brugte en del, da vi havde været af sted i 10 dage allerede.
Stranden ligger dejligt tæt på, men den er temmelig overfyldt i weekenderne, da alle italienerne kommer derud fra byerne. Hvis man vil leje parasol og liggestole i weekenden, skal man stå tidligt op; der er lang kø ved udlejningskioksen. Der er områder, hvor man ikke behøver at leje, men det er godt at have stole og/eller underlag med. Sandet var sindssygt varmt.
Der er et supermarked tæt på, men der findes andre, lidt bedre, lidt længere væk.
Der er masser af spisesteder i Lignano, men jeg synes dog, at de er meget tilpasset udenlandske turister.
Der er kun få minusser ved ferien. Vi havde forventet flere sengepladser, eller måske nærmere et ekstra værelse, når der nu stod 6/8 sengepladser. Der var rigeligt til os, men jeg tænker, at der bliver lidt trængt, hvis man er 8. I hvert fald hvis der er tale om voksne og/eller store børn.
Wifi til et device? Jeg synes altså, at det er håbløst gammeldags, og her burde der kunne rettes en del op.

Læs mere

SUPER LEJLIGHED

Super god og meget ren lejlighed med 3 altaner og en fantastisk udsigt. En lejlighed der bliver svær "at slå" i fremtiden. Her er alt hvad man har brug for. Supermarked 25 m til højre fra ejendommen og meget tæt på stranden.
Dejligt med parkeringskælder.
Foreslår at P-båsene blive markeret. Så er der ingen der kan være i tvivl om, hvor man skal holde sig inden for.

Læs mere

FANTASTISK LEJLIGHED - FANTASTISK BELIGGENHED - FANTASTISK STAND

Jeg er i mere end 20 år kommet i lignano, sidste år var vi der ikke, men dette var virkelig en fantastisk lejlighed, beliggenheden, faciliteter og stand.

Stranden er 5min væk, gågaden 2min, garage velegnet til større biler.

I køkkenet alt er der alt, du har brug for, spisebord til mindst 6 personer, GIGANTISK terrasse med ekstra bord og stole; fra køkken / spisestue går man til soveværelse gennem en lille hal, hvor badeværelset er.

Hele lejligheden er aircondition, ALT som beskrevet... TV er lidt besværligt at skifte lidt mellem SAT og DVB-T, men alt var super - denne lejlighed kan uden forbehold anbefales.

Læs mere

Ophold i Residence Sky

Lejligheden har en perfekt beliggenhed. Direkte ved stranden og ved shoppinggade. Også et stort supermarked ved siden af. Lejligheden er meget stor, rene og flot udstyret. Den enorme terrasse indbyder en til at blive hængende. Vi vil helt sikkert komme igen!

Læs mere

Top!

Super beliggenhed, stort og rent!

Læs mere
 
search map