Feriebolig i Lignano i Friuli

Residence Shakespeare

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Shakespeare ligger i bydelen Riviera, i anden række til stranden, der befinder sig ca. 400 meter væk. I nærheden findes indkøbsmuligheder og spisesteder.

Pool og parkering


Bygningen er renoveret og fremstår pæn, men en smule gammeldags. Lejlighederne er simpelt indrettet og til trods for, at man har prøvet at opdatere møblementet, har man dog valgt at bibeholde de oprindelige og ikke særlige spændende gulvklinker fra '70'erne. Lige foran bygningen ud mod den mindre trafikerede vej, findes svømmebassin (uden solstole), have og parkeringsplads på vejen lige nede fortil.

Læs mere om Residence Shakespeare

Lejlighederne

Lejlighederne er fordelt på bygningens fire etager (der er elevator), og de råder alle over aircondition, fjernsyn, almindelig kaffemaskine og balkon. Hvis du vælger at leje Wi-Fi bør du være opmærksom på at den er på forespørgsel og af varianten "light" hvilket indebærer at den ikke er tilstrækkelig til at kunne streame eller downloade.

Lejlighederne på Residence Shakespeare

Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon

Består af opholdsstue med køkkenhjørne samt dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt balkon.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villaggio Tivoli

Bibione, Veneto

Residence Sporting

Bibione, Veneto

Villaggio Michelangelo

Bibione, Veneto

Populært i Friuli

search map