Feriebolig i Lignano i Friuli

Residence Shakespeare

 
Residence Shakespeare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Shakespeare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Shakespeare ligger i bydelen Riviera, i anden række til stranden, der befinder sig ca. 400 meter væk. I nærheden findes indkøbsmuligheder og spisesteder.

Pool og parkering


Bygningen er renoveret og fremstår pæn, men en smule gammeldags. Lejlighederne er simpelt indrettet og til trods for, at man har prøvet at opdatere møblementet, har man dog valgt at bibeholde de oprindelige og ikke særlige spændende gulvklinker fra '70'erne. Lige foran bygningen ud mod den mindre trafikerede vej, findes svømmebassin (uden solstole), have og parkeringsplads på vejen lige nede fortil.

Læs mere om Residence Shakespeare

Lejlighederne

Lejlighederne er fordelt på bygningens fire etager (der er elevator), og de råder alle over aircondition, fjernsyn, almindelig kaffemaskine og balkon. Hvis du vælger at leje Wi-Fi bør du være opmærksom på at den er på forespørgsel og af varianten "light" hvilket indebærer at den ikke er tilstrækkelig til at kunne streame eller downloade.

Lejlighederne på Residence Shakespeare

Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon

Består af opholdsstue med køkkenhjørne samt dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt balkon.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Shakespeare

Læs personlige anmeldelser af Residence Shakespeare som ligger i Friuli. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Shakespeare. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ok, men heller ikke mere.

Hotellet var nydeligt og rent, men af noget ældre dato, som beskrevet. Dog syntes vi det var ærgerligt, at poolen hver dag var lukket mellem 13-15.30, idet poolen netop stod øverst på børnenes ønskeseddel. Desuden var der strenge restriktioner for hvad man måtte lege med i poolen. Og det var rigtig irriterende at der ikke var liggestole ved poolen - men det var oplyst på forhånd. I det hele taget var "housekeeperen" noget streng, medmindre det lige var egen familie/venner der var på besøg. De mange, mange regler der skulle følges stod på italiensk, og hvis man var heldig, på tysk. Desuden stod der ikke beskrevet nogle steder, hvor man skulle henvende sig til "housekeeperen" i tilfælde af problemer, hvilket en del andre havde, med bla. strømnedbrud gentagne gange. Vi besøgte et vennepar i en anden af in Italias lejligheder, og der var milevid forskel i kvaliteten i forhold til vores lejlighed.
Desuden var det oplyst at der var rigelig plads til parkering - det var der absolut ikke. Det var en kamp at finde en parkeringsplads, hvor bilen heller ikke blev ridset undervejs.
Selv området var dejligt, og roligt. Ingen larm om natten, så det kan anbefales til børnefamilier. Stranden lå ca 5 minutters gåtur væk, men det var dyrt at leje liggestole, og det var næsten for varmt at lade være.

Læs mere

Jens og familie fra Jönköping i Sverige boede på Residence Shakespeare i Lignano fra 14. til 21. juli 2012.

Vi var vældig tilfredse med Lignano som sted og vil sandsynligvis rejse dertil igen. Vi synes også informationen fra jer har været god.

Derimod er vi ikke tilfredse med Residence Shakespeare og vil ikke booke der igen. Ved ankomsten var der intet varmt vand i lejligheden og badeværelset lugtede virkelig dårlig, fordi afløbet var stoppet i såvel brusebad som vask. Vi måtte bede dem om at komme to gange for at rense, før det virkede (dvs. vand strømmede igennem). Vi måtte også bede dem om at ændre dysen i brusebad, fordi der bare kom et spray af vand. Alt i alt bør badeværelserne rengøres mere grundigt før nye gæster ankommer, samt at ventilationsrør så ud som om de aldrig var renset.

Det var også meget irriterende at være nødt til gå ned til husets elskab næsten hver dag, fordi systemet ikke kunne håndtere, at vi kørte aircondition og vandvarmer på samme tid.

Afslutningsvis stiller vi os også tvivlende overfor hvor godt der rengøres, da vi fandt et par underbukser fra tidligere gæster i den sovesofa, som børnene skulle sove i. Vi valgte også ikke at bruge de tæpper, der var i lejligheden, fordi de slet ikke føltes rene.

Læs mere

Birgitte og Hans Jørgen fra Ålborg boede på Residence Shakespeare i Lignano fra d. 16. til d. 23. august 2008.

Vi har generelt været glade og tilfredse med opholdt. Lejligheden er fin. God altan og velfungerende ejendom.
Dog kunne et par forbedringer i småtingsafdelingen gøre det endnu bedre. Lejligheden kan bruges til 4, men der er kun 3 havestole - her kunne en hynde også være god. Der er et skab med bøjler - der er god plads til endnu et skab med hylder - det har man sådan set mere brug for. Vi manglede en skarp kniv, en saks og en ostehøvl samt et par vinglas - Italien er trods alt et vinproducerende land, og det smager nu engang bedre af et "rigtigt" glas.
Men som sagt. Alt i alt en god lejlighed, der fungerer.

Læs mere

Lise og familie fra Harlev J boede på Residence Shakespeare i Lignano fra d. 26. juli til d. 2. august 2008.

Vi har absolut haft en rigtig dejlig tur til Italien.
Lejligheden var som forventet fint, enkelt indrettet med de ting vi havde brug for. Dog havde vi glemt toiletpapir og opvaskebørste/sæbe. Dette kunne naturligvis købes hos supermarked der lå tæt herpå. Men det ville være dejligt hvis der bare lige havde været lidt toiletpapir "at starte med".
Der var problemer med at vi ikke kunne bruge kaffemaskine samtidig med at vi tog et bad el. brugte føntørrer. Dette var godt nok beskrevet, men lidt svært at forstå på engelsk, så det var først da "skaden var sket" at vi forstod beskeden. Der stod på sedlen hvornår vi ikke måtte kontakte "the housekeeper", men hvor kunne vi mon finde denne? Der var ikke opgivet noget nr. Vi ringede til bureauet hvor vi hentede nøglen og fik straks hjælp (heldigt at der var åbent, ellers var vores mad i køleskabet blevet dårligt, ved manglende strøm). Så lidt mere tydelig information herom ville være fint, måske med beskrivelse af at man går ned i kælderen og kobler til igen!

Der var som forventet meget varmt og fint at sove med lagen. Jeg vil foreslå at der findes enkelt-lagner så der er et pr. pers. i stedet for dobbeltlagner. Det kan være svært at sove i varmen og når vi så også skulle "slås" om et lagen var det ikke nemmere. Det er ikke altid søskende bryder sig om at ligge tæt sammen!

På positivlisten var absolut at der var middagslukket ved poolen, en fantastisk fin ordning, der betød at man havde mulighed for fred og ro og måske en lille lur. Poolområdet blev holdt utroligt fint, god hygiejne og omgivelserne pæne og rene.

Gaskomfur fint, men der burde måske ligge nogle tændstikker så dette kunne anvendes, da den indbyggede "tænder" ikke virkede.

Sammenfattet beskrivelse som I gerne må bruge:
Lignano Rivera er absolut anbefalelsesværdigt, en rolig bydel. Med Res. Shakespeare er det en god base; pæne omgivelser med pool, med ro i middagsstunden. En dejlig finkornet pæn strand i gåafstand derfra. Dyrt at benytte liggestole, men der er mulighed for at ligge tæt ved vandkanten uden parasol, gratis.
God base for ture til bl.a. Venedig og Trieste; kørsel knap 1½ time til hvert sted.
Husk at medbringe toiletpapir, opvaskebørste/opvaskemiddel, tændstikker og evt. et ekstra lagen, der er dobbeltlagner som kan være svære at sove med!

Læs mere

Anette og familien fra Agedrup boede på Residence Shakespeare i Lignano fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi havde en pragtfuld ferie på Residence Shakespeare i Lignano i uge 29 2008, hvor især lejligheden skal fremhæves: moderne i lyse farver og pænt og rent - specielt soveværelset var perfekt! Efter billederne på hjemmesiden skulle standarden ikke være særlig høj, så vi blev meget overrasket..
Området er stille og roligt, passer fint til en familie-ferie med mindre børn.

Hvis man gider at køre de få km til Sabbiadoro, er der masser af forlystelser for de unge også, og rigtigt fine shoppingsmuligheder. Stranden er super lækker, med kilometervis af brede sandstrande og rent indbydende vand.

Tak for en dejlig ferie, det er ikke sidste gang at vi kører til Italien!

Læs mere

Birgitte og familie fra Hillerød boede på Residence Shakespeare i Lignano fra d. 29. juli til d. 5. august 2006.

Den anden uge i Lignano var knap så god. Lejligheden levede ikke op til forventningerne, der var en fæl lugt da vi ankom, så der trængte til kraftig udluftning. Der var ikke liggestole omkring poolen, kun et par hårde stenbænke, der altid var optaget. Hele lejlighedskomplekset virkede som et sminket lig. Der stod at det var ny-istandsat, men det var kun nye møbler, f.eks var det ene vindue rådnet i kanten.

Stranden var dejlig og meget børnevenlig

Læs mere
 
search map