Feriebolig i Lignano i Friuli

Residence Shakespeare

 
Residence Shakespeare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Shakespeare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Shakespeare ligger i bydelen Riviera, i anden række til stranden, der befinder sig ca. 400 meter væk. I nærheden findes indkøbsmuligheder og spisesteder.

Pool og parkering


Bygningen er renoveret og fremstår pæn, men en smule gammeldags. Lejlighederne er simpelt indrettet og til trods for, at man har prøvet at opdatere møblementet, har man dog valgt at bibeholde de oprindelige og ikke særlige spændende gulvklinker fra '70'erne. Lige foran bygningen ud mod den mindre trafikerede vej, findes svømmebassin (uden solstole), have og parkeringsplads på vejen lige nede fortil.

Læs mere om Residence Shakespeare

Lejlighederne

Lejlighederne er fordelt på bygningens fire etager (der er elevator), og de råder alle over aircondition, fjernsyn, almindelig kaffemaskine og balkon. Hvis du vælger at leje Wi-Fi bør du være opmærksom på at den er på forespørgsel og af varianten "light" hvilket indebærer at den ikke er tilstrækkelig til at kunne streame eller downloade.

Lejlighederne på Residence Shakespeare

Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon

Består af opholdsstue med køkkenhjørne samt dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt balkon.

Skjul teksten
 
 
search map