Anmeldelser af Residence Rubin

 
Residence Rubin er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Rubin er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Rubin

Læs personlige anmeldelser af Residence Rubin som ligger i Friuli. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Rubin. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Residence Rubin

Lignano som feriedestination

Residence Rubin
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Sommer ferie 2015

Hej alle dejligt sted vi havde en lejlighed som godt kunne være mere ren den første nat gik sengen i stykker aircondition kunne ikke køle maddresser var meget bløde gamle når vi var ude at spise i området skulle vi betale 10 - 15 e for at bruge glas og bestik osv øv det er kun turister men ellers god ferie mvh

Residence Rubin
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Rubin
Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (type I)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Helle og familie fra Århus N. boede på Residence Rubin i Lignano fra d. 28. juni til d. 5. juli 2008.

Vores tur til Lignano var super dejlig! Lejligheden var fin, ikke noget at klage over. Vi blev alle steder mødt af de lokale i området med venlighed. Gode indkøbs- og spise muligheder og tæt på.
Hvis jeg skal komme med nogle få kommentarer, jeg synes I skal vide: Åbningstiderne hvor vi skulle hente vores nøgle, passede ikke med det i vores brev skrevne. Det var heldigt, at vi kom i god tid og havde set deres åbningstider på døren. Uden GPS havde vi haft svært ved at finde stedet (men det er måske os, der ikke synes det vedlagte kort var detaljeret nok?) Du må ikke medbringe din egen solparasol på stranden og det koster 16,50 euro pr. dag, at leje liggestol m. parasol. Det synes jeg I skal gøre opmærksom på. Det kan blive dyrt på en uge. Sidst jeg var I Lido De Jesolo (rejste med Øster Lindet) skulle man netop selv medbringe sin egen parasol og vi havde derfor købt to stk. herhjemme fra og medbragt, til stor ærgrelse, da vi kom ned på stranden og så forbuddet og priserne.
Vi blev utrolig glade for stedet og vender tilbage igen!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map