Feriebolig i Lignano i Friuli

Residence Rubin

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette velplejede lejlighedskompleks ligger i Lignano Riviera, kun 200 meter fra stranden, omgivet af andre ferieboliger og pinjetræer.

Nyd poolen

I området finder man indkøbsmuligheder og restauranter. Lejlighederne ligger i et roligt og grønt område og er fordelt på to bygninger, der deler stort indhegnet poolområde. Ydermere hører der have, nummereret parkeringsplads og elevator til stedet.

Slap af på din egen balkon

Lejlighederne kan variere i indretning, men generelt er de simpelt og pænt indrettet. De har alle aircondition, møbleret balkon, fjernsyn med italienske kanaler, elektrisk kaffemaskine og hårtørrer.

Lejlighederne på Residence Rubin

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser (type G)

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne, dobbelt sovesofa, sovesofa til én person, badeværelse med bruser, balkon.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (type H)

Lejlighederne består af mindre opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser, balkon.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (type I)

Lejligheden består af opholdsstue med stort nyere køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, lille smalt soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med brusekabine, og terrasse.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Residence Shakespeare

Lignano, Friuli

Valbella

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Populært i Friuli

search map