Feriebolig i Lignano i Friuli

Residence Rubin

 
Residence Rubin er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Rubin er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette velplejede lejlighedskompleks ligger i Lignano Riviera, kun 200 meter fra stranden, omgivet af andre ferieboliger og pinjetræer.

Nyd poolen

I området finder man indkøbsmuligheder og restauranter. Lejlighederne ligger i et roligt og grønt område og er fordelt på to bygninger, der deler stort indhegnet poolområde. Ydermere hører der have, nummereret parkeringsplads og elevator til stedet.

Læs mere om Residence Rubin

Slap af på din egen balkon

Lejlighederne kan variere i indretning, men generelt er de simpelt og pænt indrettet. De har alle aircondition, møbleret balkon, fjernsyn med italienske kanaler, elektrisk kaffemaskine og hårtørrer.
Ønsker du at leje Wi-Fi bør du vide at den er på forspørgsel og er af varianten "light" hvliket betyder at den ikke er tilstrækkelig for at kunne streame eller downloade.

Lejlighederne på Residence Rubin

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser (type G)

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne, dobbelt sovesofa, sovesofa til én person, badeværelse med bruser, balkon.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (type H)

Lejlighederne består af mindre opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser, balkon.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (type I)

Lejligheden består af opholdsstue med stort nyere køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, lille smalt soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med brusekabine, og terrasse.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Rubin

Læs personlige anmeldelser af Residence Rubin som ligger i Friuli. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Rubin. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Residence Rubin

Bedømmelse af Residence Rubin

Læs mere

Sommer ferie 2015

Hej alle dejligt sted vi havde en lejlighed som godt kunne være mere ren den første nat gik sengen i stykker aircondition kunne ikke køle maddresser var meget bløde gamle når vi var ude at spise i området skulle vi betale 10 - 15 e for at bruge glas og bestik osv øv det er kun turister men ellers god ferie mvh

Læs mere

Helle og familie fra Århus N. boede på Residence Rubin i Lignano fra d. 28. juni til d. 5. juli 2008.

Vores tur til Lignano var super dejlig! Lejligheden var fin, ikke noget at klage over. Vi blev alle steder mødt af de lokale i området med venlighed. Gode indkøbs- og spise muligheder og tæt på.
Hvis jeg skal komme med nogle få kommentarer, jeg synes I skal vide: Åbningstiderne hvor vi skulle hente vores nøgle, passede ikke med det i vores brev skrevne. Det var heldigt, at vi kom i god tid og havde set deres åbningstider på døren. Uden GPS havde vi haft svært ved at finde stedet (men det er måske os, der ikke synes det vedlagte kort var detaljeret nok?) Du må ikke medbringe din egen solparasol på stranden og det koster 16,50 euro pr. dag, at leje liggestol m. parasol. Det synes jeg I skal gøre opmærksom på. Det kan blive dyrt på en uge. Sidst jeg var I Lido De Jesolo (rejste med Øster Lindet) skulle man netop selv medbringe sin egen parasol og vi havde derfor købt to stk. herhjemme fra og medbragt, til stor ærgrelse, da vi kom ned på stranden og så forbuddet og priserne.
Vi blev utrolig glade for stedet og vender tilbage igen!

Læs mere

Bedømmelse af Residence Rubin

Læs mere
 
search map