Feriebolig i Lignano i Friuli

Residence Punta dell'Est

 
Residence Punta dell'Est er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Punta dell'Est er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejlighedskomplekset Residence Punta Dell’Est ligger lige ned til stranden i Lignano Sabbiadoro.

Svøm i poolen eller i havet

Om morgenen kan børnene vælge om de vil bade i poolen eller gå den korte tur til stranden og bygge sandslotte ved havet. Du bor tæt på indkøbsmuligheder, så du kan undvære bil, eller parkere den i en privat garage ca. 800 meter fra din ferielejlighed.

Italiensk stemning i byen

Lignano er nok den by nord for Venedig, der er mest besøgt af de lokale. Du vil sikkert finde andre udlændinge, især fra Østrig, men ikke i lige så stort omfang som i f.eks. Bibione eller i Lido di Jesolo. Det kan have sine ulemper på stranden, for italienske børnene er nok lidt mere højrøstede end danske, men det har sine fordele i byen, især hvis du vælger at spise ude én eller flere af dine aftener på ferien.

Læs mere om Residence Punta dell'Est

Ferielejligheder med god plads og balkon med havudsigt

Der er elevator og parkering i ejendommen, så du ikke skal slæbe kufferter og indkøb op ad trappen. Lejlighederne er moderne indrettet og råder over vaskemaskine, mikrobølgeovn, stort køleskab, dansk kaffemaskine og sattellit-tv. Kommer du her i sommerens varmeste dage, er der aircondition (mod betaling af tillæg på stedet). Hvis du ønsker at benytte wi-fi under ferien, så husk at bestille det hjemmefra. Du får en mobil router, når du henter nøglerne til din lejlighed.

Lejlighederne på Residence Punta dell'Est

Lejlighed m. 2 soveværelser, balkon og havudsigt (7 pers.)

Lejlighederne består af opholdsstue med dobbelt sovesofa og spisekrog, køkken med mikrobølgeovn, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og brusekabine. Alle lejlighederne har stor balkon med havudsigt samt balkon på bagside, der vender mod vejen.

Lejlighed m. 3 soveværelser, balkon og havudsigt (10 pers.)

Lejlighederne består af opholdsstue med dobbelt sovesofa og spisekrog, køkken med mikrobølgeovn, to 3-sengsværelser, et dobbeltværelse, to badeværelser, begge med brusekabine. Alle lejlighederne har stor balkon med havudsigt.

Skjul teksten
 
 
search map