Feriebolig i Lignano i Friuli

Residence Parco Hemingway

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Parco Hemingway ligger i grønne omgivelser lige overfor Hemingway-parken i Lignano Pineta. I parken er der rig mulighed for at spadsere og de mindste kan boltre sig på den store legeplads, hvis ikke de hellere vil bade i poolen på Hemingway. Lejlighederne ligger 800 meter fra sandstranden og ikke langt fra centrum med indkøbsmuligheder og restauranter.

Lejlighederne ligger fordelt på tre bygninger på to etager hver, med i alt 54 udlejningslejligheder. De ligger alle rundt om den fælles have med børnebassin og svømmebassin med solstole. Der findes desuden én reserveret parkeringsplads pr. lejlighed og fælles vaskerum med vaskemaskine (i kælderen under bygning A). Stedet er rigtig fint for børnefamilier med indhegnet pool og nærheden til parken.

Læs mere om Residence Parco Hemingway

Lejlighederne blev renoveret i vinteren 2005 og er blevet udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, mikrobølgeovn, sikkerhedboks, hårtørrer og dansk kaffemaskine samt møbleret terrasse eller balkon.

Hyggelige lejligheder med aircondition

Lejlighederne blev nyrenoverede i vinteren 2005 og dér blev alle lejligheder udrustet med aircondition, satelit-Tv. mikrobølgeovn, sikkerhedsboks, hårtørrer og kaffemaskine. Angående Wi-Fi (1 pr-lejlighed) så er den af varianten "light" hvilket indebær at den ikke er tilstrækkelig for at kunne streame eller store downloads.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map