Feriebolig i Lignano i Friuli

Residence Parco Hemingway

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Parco Hemingway ligger i grønne omgivelser lige overfor Hemingway-parken i Lignano Pineta. I parken er der rig mulighed for at spadsere og de mindste kan boltre sig på den store legeplads, hvis ikke de hellere vil bade i poolen på Hemingway. Lejlighederne ligger 800 meter fra sandstranden og ikke langt fra centrum med indkøbsmuligheder og restauranter.

Lejlighederne ligger fordelt på tre bygninger på to etager hver, med i alt 54 udlejningslejligheder. De ligger alle rundt om den fælles have med børnebassin og svømmebassin med solstole. Der findes desuden én reserveret parkeringsplads pr. lejlighed og fælles vaskerum med vaskemaskine (i kælderen under bygning A). Stedet er rigtig fint for børnefamilier med indhegnet pool og nærheden til parken.

Læs mere om Residence Parco Hemingway

Lejlighederne blev renoveret i vinteren 2005 og er blevet udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, mikrobølgeovn, sikkerhedboks, hårtørrer og dansk kaffemaskine samt møbleret terrasse eller balkon.

Hyggelige lejligheder med aircondition

Lejlighederne blev nyrenoverede i vinteren 2005 og dér blev alle lejligheder udrustet med aircondition, satelit-Tv. mikrobølgeovn, sikkerhedsboks, hårtørrer og kaffemaskine. Angående Wi-Fi (1 pr-lejlighed) så er den af varianten "light" hvilket indebær at den ikke er tilstrækkelig for at kunne streame eller store downloads.

Lejlighederne på Residence Parco Hemingway

Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon/terrasse (5 pers)

Ligger i forhøjet stueetage og består af opholdsstue med køkkenhjørne og spisekrog samt dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, badeværelse med toilet og bruser og terrasse.

Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon/terrasse (4 pers)

Er fordelt i to plan. Nederste etage indeholder opholdsstue med køkkenhjørne og spisekrog samt dobbeltsovesofa, badeværelse med toilet og bruser samt balkon. På første sal (kvisten) findes soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser samt balkon.

Lejlighed m. 1 soveværelse (duplex) m. balkon/terrasse

Er fordelt i to plan med indgangen fra forhøjet stueetage, som indeholder opholdsstue med køkkenhjørne og spisekrog samt dobbelt sovesofa og badeværelse med toilet, bruser. En vindeltrappe fører ned til underetagen (forsænket stueetage), hvor der er soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng. Lejligheden har desuden balkon.

Lejlighed m. 2 soveværelser (duplex) m. balkon/terrasse

Er fordelt i to plan. Nederste etage indeholder opholdsstue med køkkenhjørne og spisekrog samt dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt balkon. På første sal (kvisten) findes soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. I nogle af lejlighederne er der også balkon på første sal.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villaggio Los Nidos

Lignano, Friuli

Villaggio Sole B

Bibione, Veneto

Ville Rio

Lignano, Friuli

Anbefalinger til dig

Residence Riviera

Pietra Ligure, Ligurien

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Casa Santi

Pietra Ligure, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Friuli

search map