Feriebolig i Lignano i Friuli

Residence Parco Hemingway

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Parco Hemingway ligger i grønne omgivelser lige overfor Hemingway-parken i Lignano Pineta. I parken er der rig mulighed for at spadsere og de mindste kan boltre sig på den store legeplads, hvis ikke de hellere vil bade i poolen på Hemingway. Lejlighederne ligger 800 meter fra sandstranden og ikke langt fra centrum med indkøbsmuligheder og restauranter.

Lejlighederne ligger fordelt på tre bygninger på to etager hver, med i alt 54 udlejningslejligheder. De ligger alle rundt om den fælles have med børnebassin og svømmebassin med solstole. Der findes desuden én reserveret parkeringsplads pr. lejlighed og fælles vaskerum med vaskemaskine (i kælderen under bygning A). Stedet er rigtig fint for børnefamilier med indhegnet pool og nærheden til parken.

Læs mere om Residence Parco Hemingway

Lejlighederne blev renoveret i vinteren 2005 og er blevet udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, mikrobølgeovn, sikkerhedboks, hårtørrer og dansk kaffemaskine samt møbleret terrasse eller balkon.

Hyggelige lejligheder med aircondition

Lejlighederne blev nyrenoverede i vinteren 2005 og dér blev alle lejligheder udrustet med aircondition, satelit-Tv. mikrobølgeovn, sikkerhedsboks, hårtørrer og kaffemaskine. Angående Wi-Fi (1 pr-lejlighed) så er den af varianten "light" hvilket indebær at den ikke er tilstrækkelig for at kunne streame eller store downloads.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Parco Hemingway

Læs personlige anmeldelser af Residence Parco Hemingway som ligger i Friuli. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Parco Hemingway. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 35 anmeldelser fra Residence Parco Hemingway

Go`service

Det har som sædvanligt været en god oplevelse :) Personalet på kontoret yder go`service, nøglen var ikke klar ved indtjek, vi blev ringet op 15 min senere, nu var nøglen klar, det kalder vi rigtig go`service :) :) :). Er der fejl eller mangler i lejligheden, et opkald til kontoret, det bliver ordnet straks herefter af den dejlige "Hausmeister" :).

Læs mere

Super go`ferie

Jamen en dejlig ferie som altid. Havde lidt problemer med diverse ting, men det blev ordnet ved et opkald til kontoret. Et lille minus, vi havde ikke fået at vide at kontoret var flyttet, men vi fandt hurtig den nye adresse :)
Vi vil selvfølgelig bestille en ny ferie til 2019 :)

Læs mere

Super lejlighed :)

Rigtig go` modtagelse på kontoret. Er ikke i tvivl om at lejligheden er ren gjort, der dufter dejligt. Er der ting som ikke er ok, er en henvendelse til kontoret eller vicevært nok, så bliver det ordnet.

Læs mere

Rigtigt dejligt sted.

Det er nu 3. gang vi besøger samme sted og har allerede reserveret til 2018, så det siger vel det hele :-)
Internet forbindelsen er det eneste vi har kristik af. 2015 og 2016 virkede det, men ikke i 2017.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Parco Hemingway

Læs mere

Bedømmelse af Residence Parco Hemingway

Læs mere
 
search map