Feriebolig i Lignano i Friuli

Residence Azalee

 
Residence Azalee er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Azalee er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Azalee er en række pænt møblerede tofamilieshuse beliggende ca. 600 meter fra stranden i den pulserende og livlige badeby Lignano.

Faciliteterne

Alle lejligheder råder over aircondition, satellitfjernsyn, elektrisk kaffemaskine, sikkerheds-boks, parkeringsplads og privat have med bord og stole. Til fælles brug for lejlighedernes gæster er der vaskemaskine og grill.

Læs mere om Residence Azalee

Treværelseslejligheder med 6 sovepladser:
- Lejlighederne ligger alle i stueetage og består af køkken, opholdsstue med spiseafdeling og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer og udendørs portico (dækket terrasse) med bord og stole.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Azalee

Læs personlige anmeldelser af Residence Azalee som ligger i Friuli. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Azalee. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Residence Azalee

Utilfreds

Beliggenheden var fint, men husets udstyr under al krtik.I køkkenet var der ingen skåle , knap bestik nok,dårlig belysning. Havemøbler var i en dårlig stand, heller ingen hynder, ingen liggestole. Strømmen fungerede ikke da vi kom, måtte have hjælp af naboer. Puder i sengene var gamle sofapuder.Aircondition larmede voldsomt og lod sig ikke indstille

Læs mere

Brian og familie fra Kirke Såby boede på Residence Azalee i Lignano fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Huset var dejligt, godt køkkenudstyr (bedre end vi ellers har oplevet), der var lille terrasse med mulig for både sol og skygge.
Lækker sandstrand, hvor man kan vælge enten “betaling” eller ligge gratis, hvor der stadig er god plads, og man er tættest på vandet.
Byen har masser af indkøbsmuligheder og spisesteder, og begge dele er af god kvalitet.
Grota Gigante er bestemt et besøg værd, men Trieste vil vi ikke anbefale – der lugter så meget af bensinos fra diverse små knallerter.
Lignano er bestemt turen værd, hvis man er til afslapning og gode omgivelser.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Azalee

Læs mere

Bedømmelse af Residence Azalee

Læs mere
 
search map