Anmeldelser af Marina Porto

 
Marina Porto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Marina Porto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Marina Porto

Læs personlige anmeldelser af Marina Porto som ligger i Friuli. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Marina Porto. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Henrik og familie fra Helsingør boede på Marina Porto i Lignano fra d. 22. til d. 29. juli 2006.

Lejligheden i Lignano var også spartansk indrettet, men der var hvad der skulle være.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Tina og familie fra Roskilde boede på Marina Porto i Lignano fra d. 24. juni til d. 8. juli 2006.

Turen gik fint og alt var vel stort stort set som det skulle være.

Stedet er dog relativt dyrt, lige med undtagelse af sko..........Stort set alt er dyrere end i DK, selv pizza!

Nye senge vil være fint.
Mht. til lejligheden var sengene af meget ringe kvalitet (nedslidte sengebunde/madrasser, der var alt for bløde). Næstsidste dag brød benene i den ene ende af en af sengene sammen, men ikke mere end det kunne klares med en efterspænding (der kun vil holde midlertidigt). Dette er nævnt på bureuaet.

Terrassedør bør repareres
Terrassedøren (skydedør) kræver store kræfter at åbne. Et ældre ægtepar ville formodentligt ikke kunne åbne/lukke døren. Den bør repareres.

Pool med begrænsninger
Det viste sig at poolen blev lukket hver dag mellem 13.30-15.30. Når man har to badeglade børn med er det meget kedeligt først at erfare, når man ankommer. Det bør afgørende fremgå af annoncen! Endvidere var det forbudt at anvende luftmadrasser i poolen, ligesom man ikke måtte medbringe så meget som en bordtennisbold. Det bør også fremgå af annoncen.

Bruser og køleskab
Af øvrige småting kan nævnes at bruseren drypper meget og at køleskabet synger på sidste vers.

Fantastisk fin strand men dyrt!
Den fine sandstrand og ikke mindst det yderste behagelige varme badevand var den positive overraskelse. Dog bør I måske nævne at det i højsæsonen koster mere end 150 kr. at leje 4 liggestole og en parasol i en dag.

Bureauet gav fin service
Både ved ankomst og afgang fik vi fin betjening på bureauet.

Alt i alt et lille 8 tal.
Vi havde aldrig valgt stedet, hvis vi havde kendt til forholdene omkring poolen. Også det meget høje prisniveau trækker nedad. Konkluderende har vi lært at vi skal spørge mere om specifikke forhold næste gang vi evt. bestiller på denne måde. Men alligevel alt i alt en "rimelig" oplevelse, prisen taget i betragtning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map