Anmeldelser af Casa Bellarosa

 
Casa Bellarosa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Bellarosa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Bellarosa

Læs personlige anmeldelser af Casa Bellarosa som ligger i Friuli. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Bellarosa. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

I alle henseender anbefalelsesværdigt!

Vores ophold var virkelig fantastisk! Lejligheden var vidunderlig og stor, godt møbleret og super altaner. Placeringen var perfekt! Ikke langt til stranden, lige ved gågaden, men lidt tilbagetrukket... så det larmede ikke! Vi vil anbefale lejligheden til enhver tid. Men et par småting ville være virkelig gode, nemlig: Selv om der var en kost, var der ikke en skovl til snavset ... derudover kan der anbefales småting som toiletpapirholder eller en bademåtte, så man ikke kommer til skade ved et fald på de de våde fliser. TV - vi havde kun italienske og programmer fra resten af verden ..dog ingen tyske kanaler. Desværre var det umuligt at justere, fordi ingen manuel var tilgængelig. Alt i alt, små ting, der let kunne være afhjælpes! Bør ske under alle omstændigheder. Vender gerne tilbage når som helst.... denne feriebolig var virkelig dejlig. Oh ja..vi var på 3. sal..elevatoren var ude af drift hele ugen, og også ved afrejse kunne man ikke se nogen reparere den. Ville måske være ganske godt.

Casa Bellarosa
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Bellarosa
Lejlighed m. 2 soveværelser (duplex) og terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2015
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map