Feriebolig i Lignano i Friuli

Casa Bellarosa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne fireetagers bygning fra 2013 befinder sig midt i Lignano Sabbiadoro med kun ca. 90 meter til havet. Her bor du med butikker, spisesteder og caféer inden for kort afstand i moderne lejligheder med privat altan.

Det bedste er beliggenheden

Casa Bellarosa har ingen pool og dette er til dig som foretrækker at have sand mellem tæerne og værdsætter afkølende dyp i havet, eftersom du har kun ca, 90 meter til stranden. Den centrale beliggenhed gør at du let kan komme rundt til byens vigtigste del. Sabbiadoro, hvor du i gangafstand har butikker, restauranter og cafeer.

Lejligheder med mange faciliteter

Lejlighederne bærer præg af vore dages krav til komfort, for de er alle udstyret med aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine, stort køleskab med fryser, satellit-tv, kaffemaskine og elektriske persienner. Bygningen har som en selvfølge elevator og privat parkeringsplads.
Angående Wi-Fi (1. pr. lejlighed) så er den af varianten "light" hvilket vil sige at den ikke er tilstrækkelig til at streame eller downloade.

Læs mere om Casa Bellarosa

Lejlighederne på Casa Bellarosa

Treværelseslejlighed med 5/7 sovepladser (type C7 PT/1)

- lejlighederne ligger i ét plan (i stueetagen eller på første etage) og består af entré, stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med brusekabine og wc. Lejlighederne har privat altan med bord og stole.

Treværelseslejlighed med 5/7 sovepladser (type C7/2)

- lejlighederne ligger i to plan og består af (nede) entré, stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer og et badeværelse med brusekabine og wc. Derudover er der udgang til en privat altan med bord og stole. På etagen ovenover er der et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med brusekabine og wc.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Punta dell'Est

Lignano, Friuli

Bio-Appartamenti Mare

Lignano, Friuli

Appartamenti Fiore

Lignano, Friuli

Anbefalinger til dig

Residence Shakespeare

Lignano, Friuli

Sun Beach

Lignano, Friuli

Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna, Emilia-Romagna

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Friuli

search map