Feriebolig i Lignano i Friuli

Casa Bellarosa

 
Casa Bellarosa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Bellarosa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne fireetagers bygning fra 2013 befinder sig midt i Lignano Sabbiadoro med kun ca. 90 meter til havet. Her bor du med butikker, spisesteder og caféer inden for kort afstand i moderne lejligheder med privat altan.

Det bedste er beliggenheden

Casa Bellarosa har ingen pool og dette er til dig som foretrækker at have sand mellem tæerne og værdsætter afkølende dyp i havet, eftersom du har kun ca, 90 meter til stranden. Den centrale beliggenhed gør at du let kan komme rundt til byens vigtigste del. Sabbiadoro, hvor du i gangafstand har butikker, restauranter og cafeer.

Lejligheder med mange faciliteter

Lejlighederne bærer præg af vore dages krav til komfort, for de er alle udstyret med aircondition, opvaskemaskine, vaskemaskine, stort køleskab med fryser, satellit-tv, kaffemaskine og elektriske persienner. Bygningen har som en selvfølge elevator og privat parkeringsplads.
Angående Wi-Fi (1. pr. lejlighed) så er den af varianten "light" hvilket vil sige at den ikke er tilstrækkelig til at streame eller downloade.

Læs mere om Casa Bellarosa

Lejlighederne på Casa Bellarosa

Lejlighed m. 2 soveværelser og terrasse

- lejlighederne ligger i ét plan (i stueetagen eller på første etage) og består af entré, stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med brusekabine og wc. Lejlighederne har privat altan med bord og stole.

Lejlighed m. 2 soveværelser (duplex) og terrasse

- lejlighederne ligger i to plan og består af (nede) entré, stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer og et badeværelse med brusekabine og wc. Derudover er der udgang til en privat altan med bord og stole. På etagen ovenover er der et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med brusekabine og wc.

Skjul teksten
 
 
search map