Feriebolig i Lignano i Friuli

Blu Residence

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Flot lejlighedskompleks beliggende lige ned til vandet i Lignano Sabbiadoro, og kun et stenkast fra centrum, hvor du finder restauranter, caféer og forretninger. I lejlighedskomplekset er der elevator, have og garage.

Du bor i Sabbiadoro delen

Lignano er opdelt i forskellige dele og der er Sabbiadoro den mest centrale. Så foruden at du bor lige ned til den lange herlige strand og let kan gå op i lejligheden og spise frokost eller tage en lille siesta, så kan du udnytte byens udbud. I lignano findes alt hvad du kan ønske dig, både hvad gælder gode restauranter og dejlige shopping. Selv børnene trives let i Lignano da der findes store grønne områder samt et Tivoli, Zoo og Parco Junior (som også ligger tæt på)

Læs mere om Blu Residence

Bekvemt med opvaske og vaskemaskine

Lejlighederne er ældre men med nyerer møblering, med gode faciliteter som aircondition, vaskemaskine, opvaskemaskine, satellittv, elektrisk kaffemaskine samt rummelig balkon med havudsigt.
Hvis du vælger at leje Wi-Fi skal du vide at det er på anmodning og af varianten "Light" hvilket indebær at den er ikke tilstrækkelig til at kunne streame eller downloads.

Lejlighederne på Blu Residence

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (type C)

lejligheden er pænt indrettet, og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa, køkkenhjørne, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med køjeseng samt et badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (type CX)

lejligheden er pænt indrettet, og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa, separat køkken, to soveværelser med dobbeltseng samt to badeværelser med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Sun Beach

Lignano, Friuli

Residenza Verde

Lignano, Friuli

Ville Rio

Lignano, Friuli

Anbefalinger til dig

Ville Rio

Lignano, Friuli

Bio-Appartamenti Mare

Lignano, Friuli

Residence Shakespeare

Lignano, Friuli

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Friuli

search map