Feriebolig i Lignano i Friuli

Blu Residence

 
Blu Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Blu Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Flot lejlighedskompleks beliggende lige ned til vandet i Lignano Sabbiadoro, og kun et stenkast fra centrum, hvor du finder restauranter, caféer og forretninger. I lejlighedskomplekset er der elevator, have og garage.

Du bor i Sabbiadoro delen

Lignano er opdelt i forskellige dele og der er Sabbiadoro den mest centrale. Så foruden at du bor lige ned til den lange herlige strand og let kan gå op i lejligheden og spise frokost eller tage en lille siesta, så kan du udnytte byens udbud. I lignano findes alt hvad du kan ønske dig, både hvad gælder gode restauranter og dejlige shopping. Selv børnene trives let i Lignano da der findes store grønne områder samt et Tivoli, Zoo og Parco Junior (som også ligger tæt på)

Læs mere om Blu Residence

Bekvemt med opvaske og vaskemaskine

Lejlighederne er ældre men med nyerer møblering, med gode faciliteter som aircondition, vaskemaskine, opvaskemaskine, satellittv, elektrisk kaffemaskine samt rummelig balkon med havudsigt.
Hvis du vælger at leje Wi-Fi skal du vide at det er på anmodning og af varianten "Light" hvilket indebær at den er ikke tilstrækkelig til at kunne streame eller downloads.

Lejlighederne på Blu Residence

Lejlighed m. 3 soveværelser (duplex)

lejligheden er pænt indrettet, og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa, separat køkken, to soveværelser med dobbeltseng samt to badeværelser med toilet og bruser. En trappe fører op til soveværelset med skrånende lofter og badeværelse med bruser.

Skjul teksten
 
 
search map