Feriebolig i Lignano i Friuli

Bio-Appartamenti Mare

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det lille lejlighedskompleks blev færdigbygget i 2012 og rummer 10 lejligheder. Her har man valgt at bygge efter økologiske principper om at gøre brug af naturlige energikilder sammen med nutidig teknologi. Beliggenheden er yderst central i Lignano Sabbiadoro med ca. 50 meter til den dejlige sandstrand og et stenkast fra den livlige gågade, som man da også kan høre, og se fra nogle af terrasserne.

Økologiske lejligheder
De er alle fint indrettede og råder over satellitfjernsyn, aircondition og varmeanlæg, værdiboks, køkken med mikroovn og opvaskemaskine samt stort køleskab og elektrisk kaffemaskine, elektriske skodder og badeværelse med hårtørrer. Hver lejlighed råder over vaskemaskine og 2 parkeringspladser ca. 100 meter fra bygningen. Der er desuden elevator i bygningen.

Læs mere om Bio-Appartamenti Mare

Lejlighederne på Bio-Appartamenti Mare

Treværelseslejlighed med 5/7 sovepladser (type C7 - stueetage uden terrasse)

Denne lejlighed ligger i stueetagen og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med tre enkeltsenge eller dobbeltseng samt enkeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der hører desværre ikke terrasse til denne lejlighed.

Treværelseslejlighed med 6/8 sovepladser (type C8 med stor balkon)

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), to soveværelser med tre sovepladser hver (enten tre enkeltsenge eller dobbeltseng samt enkeltseng) og badeværelse med toilet og bruser. Fra opholdsstuen er der udgang til rummelig møbleret balkon med havebord og -stole.

Treværelseslejlighed med 6/8 sovepladser (type C8X med terrasse og havudsigt)

Lejligheden ligger på øverste etage og har udgang til terrasse med havudsigt hvor der er havebord og -stole. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), tre soveværelser med to sovepladser hver (enten med to enkeltsenge eller dobbeltseng) og to badeværelser med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Punta dell'Est

Lignano, Friuli

Casa Bellarosa

Lignano, Friuli

Appartamenti Fiore

Lignano, Friuli

Anbefalinger til dig

Appartamenti Fiore

Lignano, Friuli

Ville Rio

Lignano, Friuli

Populært i Friuli

search map