Feriebolig i Lignano i Friuli

Bio-Appartamenti Mare

 
Bio-Appartamenti Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Bio-Appartamenti Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det lille lejlighedskompleks blev færdigbygget i 2012 og rummer 10 lejligheder. Her har man valgt at bygge efter økologiske principper om at gøre brug af naturlige energikilder sammen med nutidig teknologi. Beliggenheden er yderst central i Lignano Sabbiadoro med ca. 50 meter til den dejlige sandstrand og et stenkast fra den livlige gågade, som man da også kan høre, og se fra nogle af terrasserne.

Økologiske lejligheder
De er alle fint indrettede og råder over satellitfjernsyn, aircondition og varmeanlæg, værdiboks, køkken med mikroovn og opvaskemaskine samt stort køleskab og elektrisk kaffemaskine, elektriske skodder og badeværelse med hårtørrer. Hver lejlighed råder over vaskemaskine og 1 parkeringsplads ca. 100 meter fra bygningen. Der er desuden elevator i bygningen.

Læs mere om Bio-Appartamenti Mare

Lejligheden på Bio-Appartamenti Mare

Lejlighed m. 2 soveværelser m. havudsigt og terrasse

Lejligheden ligger på øverste etage og har udgang til terrasse med havudsigt hvor der er havebord og -stole. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), tre soveværelser med to sovepladser hver (enten med to enkeltsenge eller dobbeltseng) og to badeværelser med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map