Feriebolig i Lignano i Friuli

Bio-Appartamenti Mare

 
Bio-Appartamenti Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Bio-Appartamenti Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det lille lejlighedskompleks blev færdigbygget i 2012 og rummer 10 lejligheder. Her har man valgt at bygge efter økologiske principper om at gøre brug af naturlige energikilder sammen med nutidig teknologi. Beliggenheden er yderst central i Lignano Sabbiadoro med ca. 50 meter til den dejlige sandstrand og et stenkast fra den livlige gågade, som man da også kan høre, og se fra nogle af terrasserne.

Økologiske lejligheder
De er alle fint indrettede og råder over satellitfjernsyn, aircondition og varmeanlæg, værdiboks, køkken med mikroovn og opvaskemaskine samt stort køleskab og elektrisk kaffemaskine, elektriske skodder og badeværelse med hårtørrer. Hver lejlighed råder over vaskemaskine og 1 parkeringsplads ca. 100 meter fra bygningen. Der er desuden elevator i bygningen.

Læs mere om Bio-Appartamenti Mare

Lejligheden på Bio-Appartamenti Mare

Lejlighed m. 2 soveværelser m. havudsigt og terrasse

Lejligheden ligger på øverste etage og har udgang til terrasse med havudsigt hvor der er havebord og -stole. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), tre soveværelser med to sovepladser hver (enten med to enkeltsenge eller dobbeltseng) og to badeværelser med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Bio-Appartamenti Mare

Læs personlige anmeldelser af Bio-Appartamenti Mare som ligger i Friuli. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Bio-Appartamenti Mare. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Bio-Appartamenti Mare

Rigtig dejlig ferie

Lejligheden er veludstyret. Moderne og lys. I køkkenet er der alt, hvad du har brug for til 8 personer. Stort køleskab og opvaskemaskinen fungerer fint.
Vi var godt tilfredse med stranden. Man kan også købe parasoller og liggestole, det har vi dog ikke brugt, fordi der et par meter længere henne er en gratis strand, hvor du kan stille dine egne skærme. Om aften er det lidt støjende på gaden, vi nød det, men lidt forstyrrende. Børn sov tungt og vi nød den levende musik fra balkonen! Vi var meget tilfredse med servicen.
Vi overvejer at booke denne lejlighed til næste år!
Tak for den dejlige ferie.

Læs mere

Bedømmelse af Bio-Appartamenti Mare

Alt var perfekt, en super lejlighed, vil helt sikkert reservere igen.

Læs mere

God beliggenhed

God beliggenhed. Stenkast fra stranden og den fantastiske strandby. Skønt miljø i byen og perfekt, at have sine teenagere med.

Læs mere

Lejlighed dejlig men støjende omgivelser

Vi havde en lejlighed (tre-værelses) på 2. sal. På grund af strand-side placering, og fordi det var en ny bygning, ønskede vi at prøve dette hus en gang. Rumfordelingen i lejlighed var optimal, og der var både på forsiden og på bagsiden en stor terrasse.
Lejligheden i sig selv var meget fin, desværre er støjen i området prisen for en central placering. Vi mente især det var fra Cafe Tango. Denne spillede hver dag høj musik med ekstreme for omkring 40-50 mennesker indtil sent på aftenen så højt musik med ekstrem bass at det ikke var til at tænke på at sove. Og soveværelset vender ud mod gaden. Det vil sige, at også trafikstøj kan ikke benægtes. Selv med vinduer og døre lukket, er der et højt støjniveau.
Konklusion: For stille-søgende gæster, der ønsker at slappe ordentligt af, er dette det forkerte sted. Men for folk der kan lide at feste til den lyse morgen og komme sent i seng (og dermed opfatter trafikstøjen) er placeringen af dette hus ideel.

Læs mere
 
search map