Feriebolig i Lignano i Friuli

Appartamenti Fiore

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Appartamenti Fiore ligger i Lignano Sabbiadoro, kun ca. 150 meter fra vandet lige i centrum af Lignano for enden af den kilometerlange gågade.

Nærområdet

Lejlighederne ligger over et stort butikslokale, hvor der pt (2014) er en tøjbutik. Nærmeste nabo er en af de bedre autentiske restauranter i området, hvor man både finder pizzaer på menukortet og klassiske italienske retter.

Pool med vandmassage midt i byen

Ved Appartamenti Fiore finder du fra sommeren 2016 også et poolområde med tilhørende solterrasse. Det ligger ca. 20 trappetrin over gadeniveau, og trappen er den eneste måde at tilgå området på. Poolen er på 7 x 3 meter med en dybde på 1,20 meter. Den er udstyret med 3 vandmassage-områder samt et lille vandfald velegnet til vandmassage af cercicalis (ryghvirvler ved nakken).

Læs mere om Appartamenti Fiore

Lejlighederne

Lejlighederne er beliggende fra første sal og opefter. De er moderne indrettede, og råder alle over wi-fi internetforbindelse, satellitfjernsyn, hårtørrer, aircondition, opvaskemaskine, kaffemaskine, værdiboks, elevator og parkeringsplads. Parkeringspladsen befinder sig lige bag bygningen eller ca. 200 m derfra.

Angående Wi-Fi (1 pr. lejlighed) så er den af varianten "light" hvilket betyder at det ikke er tilstrækkeligt til at streame eller til store downloads

NB. I 2014 er grunden bagtil et falliteret byggeprojekt, der desværre henstår urørt på et ikke særligt charmerende tidspunkt i byggeprocessen. Men der er i det mindste ikke arbejdsstøj derfra, da byggeriet som sagt står helt stille.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Appartamenti Fiore

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Fiore som ligger i Friuli. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Fiore. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Appartamenti Fiore

Bedømmelse af Appartamenti Fiore

Læs mere

4 dages ferie

Indkvarteringen er ren. Alt er tilgængeligt. Sengene er af den hårde slags og ikke redt. Der er service, opvaskemaskine ligeså, ingen tabs. Huset er let at finde og har parkering direkte ved huset, hvor ejerne også bor
Ulempe: Man får kun 1 nøgle, hvilket til 7 personer er meget lidt!

Læs mere

Bedømmelse af Appartamenti Fiore

Meget god lejlighed

Læs mere

Alt i alt helt ok!

Vi tilbragte 4 nætter i lejligheden, alt gik problemfrit, men vi blev overrasket over, at parkeringspladsen ikke var direkte ved lejligheden, men omkring 10 minutters gang væk. Bygningen i sig selv var rar, rene og rolig, ved ankomsten til lejligheden lugtede der, desværre, lidt muggen, hvilket ikke ændrede sig i de følgende dage med udluftning. Gulvet var desværre lidt beskidt, men alt andet var fint. Sengetøj skulle selv hentes, kun 1 rulle toiletpapir til hele opholdet, ingen håndklæder eller lignende. Sæbe, også nødvendigt at medbring opvaskemiddel. På den positive side kost og fjebakke var til rådighed. Tv blev ikke rigtig brugt, fordi få programmer var på tysk, WLAN kan kun bruges med en enhed.

Læs mere
 
search map