Feriebolig i Lignano i Friuli

Appartamenti Fiore

Projekt over den nye pool, som vil være klar fra sommer 2016 Eksempel på toværelseslejlighed Eksempel på toværelseslejlighed Eksempel på toværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Appartamenti Fiore ligger i Lignano Sabbiadoro, kun ca. 150 meter fra vandet lige i centrum af Lignano for enden af den kilometerlange gågade.

Nærområdet

Lejlighederne ligger over et stort butikslokale, hvor der pt (2014) er en tøjbutik. Nærmeste nabo er en af de bedre autentiske restauranter i området, hvor man både finder pizzaer på menukortet og klassiske italienske retter.

Pool med vandmassage midt i byen

Ved Appartamenti Fiore finder du fra sommeren 2016 også et poolområde med tilhørende solterrasse. Det ligger ca. 20 trappetrin over gadeniveau, og trappen er den eneste måde at tilgå området på. Poolen er på 7 x 3 meter med en dybde på 1,20 meter. Den er udstyret med 3 vandmassage-områder samt et lille vandfald velegnet til vandmassage af cercicalis (ryghvirvler ved nakken).

Læs mere om Appartamenti Fiore

Lejlighederne

Lejlighederne er beliggende fra første sal og opefter. De er moderne indrettede, og råder alle over wi-fi internetforbindelse, satellitfjernsyn, hårtørrer, aircondition, opvaskemaskine, kaffemaskine, værdiboks, elevator og parkeringsplads. Parkeringspladsen befinder sig lige bag bygningen eller ca. 200 m derfra.

Angående Wi-Fi (1 pr. lejlighed) så er den af varianten "light" hvilket betyder at det ikke er tilstrækkeligt til at streame eller til store downloads

NB. I 2014 er grunden bagtil et falliteret byggeprojekt, der desværre henstår urørt på et ikke særligt charmerende tidspunkt i byggeprocessen. Men der er i det mindste ikke arbejdsstøj derfra, da byggeriet som sagt står helt stille.

Lejlighederne på Appartamenti Fiore

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser (type B5)

Lejligheden består af rummelig opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med tre senge, flot badeværelse med toilet og bruser samt stor balkon med bord og stole.

Treværelseslejlighed med 7 sovepladser (type C7)

Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med tre senge, flot badeværelse med toilet og bruser samt god balkon med bord og stole.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Punta dell'Est

Lignano, Friuli

Appartamenti Katja

Bibione, Veneto

Residence El Palmar

Lido di Jesolo, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Friuli

search map