Feriebolig i Lignano i Friuli

Appartamenti Fiore

Pris fra pr. pers.
Projekt over den nye pool, som vil være klar fra sommer 2016 Eksempel på toværelseslejlighed Eksempel på toværelseslejlighed Eksempel på toværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed Eksempel på treværelseslejlighed
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Appartamenti Fiore ligger i Lignano Sabbiadoro, kun ca. 150 meter fra vandet lige i centrum af Lignano for enden af den kilometerlange gågade.

Nærområdet

Lejlighederne ligger over et stort butikslokale, hvor der pt (2014) er en tøjbutik. Nærmeste nabo er en af de bedre autentiske restauranter i området, hvor man både finder pizzaer på menukortet og klassiske italienske retter.

Pool med vandmassage midt i byen

Ved Appartamenti Fiore finder du fra sommeren 2016 også et poolområde med tilhørende solterrasse. Det ligger ca. 20 trappetrin over gadeniveau, og trappen er den eneste måde at tilgå området på. Poolen er på 7 x 3 meter med en dybde på 1,20 meter. Den er udstyret med 3 vandmassage-områder samt et lille vandfald velegnet til vandmassage af cercicalis (ryghvirvler ved nakken).

Lejlighederne

Lejlighederne er beliggende fra første sal og opefter. De er moderne indrettede, og råder alle over wi-fi internetforbindelse, satellitfjernsyn, hårtørrer, aircondition, opvaskemaskine, kaffemaskine, værdiboks, elevator og parkeringsplads. Parkeringspladsen befinder sig lige bag bygningen eller ca. 200 m derfra.

NB. I 2014 er grunden bagtil et falliteret byggeprojekt, der desværre henstår urørt på et ikke særligt charmerende tidspunkt i byggeprocessen. Men der er i det mindste ikke arbejdsstøj derfra, da byggeriet som sagt står helt stille.

Lejlighederne på Appartamenti Fiore

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser (type B5)

Lejligheden består af rummelig opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med tre senge, flot badeværelse med toilet og bruser samt stor balkon med bord og stole.

Treværelseslejlighed med 7 sovepladser (type C7)

Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med tre senge, flot badeværelse med toilet og bruser samt god balkon med bord og stole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Appartamenti Katja

Bibione, Veneto

Residence Le Gemme

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Acapulco

Lido di Jesolo, Veneto

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populært i Friuli

search map