Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Halvøen Lignano befinder sig på den nordligste del af Adriaterhavskysten, mellem Trieste og Venedig (nærmeste lufthavn er ca. 100 km øst for byen og nærmeste togstation er Latisana ca. 20 km derfra). Man kommer videre til Lignano med offentlige busser, der kører hele dagen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Brede sandstrande

Lignano er kendt for sine gode og brede strande med fint, lyst sand og for de dejlige pinjeskove der omkranser byen. Der findes også gratis (altså offentlig strand) ved byen i retning mod floden. Man kan sige at Lignano består af 3 sammenhængene områder; Sabbiadoro, Pineta og Riviera. Sabbiadoro er den del af byen med mest liv og hvor den 4 kilometer lange gågade befinder sig.

Læs mere om Lignano

Mange forlystelser

I Lignano er der gode cykelforhold og der er mulighed for at tage på lange cykelture i området. Byen har moderne faciliteter og afslappende og familievenlige omgivelser. Her finder man mange aktiviteter for børn som legeplads, vandland, tivoli, zoologisk have med mere end 1000 dyr og det er også muligt at dyrke mange forskellige sportsgrene som ridning, tennis, golf og meget andet.

Skjul teksten
 
 
search map