Hotel i Grado i Friuli

Hotel Tripoli

Lystbådehavnen foran hotellet
 
Hotel Tripoli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Tripoli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Grado og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Tripoli ligger i et roligt hjørne af Grado med udsigt over hele lagunen. Foran hotellet er lystbådehavnen med til at give området karakter, og Grados historiske centrum og indbydende sandstrande ligger ca. 10 minutters gang herfra.

Kulinarisk oplevelse

Selv om afstanden til den gamle bydel er kort, så er de kulinariske muligheder endnu tættere på. Foran hotellet ligger nemlig en populær fiskerestaurant (hvor der dog også serveres kød). Hotellet er meget hjemligt og hyggeligt, og ligger i en ende af Grado, som er meget fredelig. Foran hotellet finder man en fællesterrasse. Der er i øvrigt gratis p-plads på stedet.

Læs mere om Hotel Tripoli

Værelse med fransk balkon og laguneudsigt
- De 12 værelser vender alle ud mod lagunen og er fordelt i to plan med seks værelser nederst i høj stueetage og seks værelser på 1. sal. De har alle fransk balkon og en udsigt, som er et sammensurium af vue over pinjetræer, lagunen, lystbådehavnen og fiskerestauranten, hvor man efter sigende skulle spise godt. Værelserne har desuden sat-tv, minibar, aircondition og badeværelse med toilet og bruser (ingen føntørrer). Alle værelser har mulighed for en ekstra opredning.

Skjul teksten
 
 
search map