Feriebolig i Grado i Friuli

Belvedere Pineta Village

 
Belvedere Pineta Village er ikke tilgængelig i øjeblikket
Belvedere Pineta Village er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Grado og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejlighederne ligger i Belvedere, 5 km fra Grados historiske centrum. Lejlighederne ligger lige over for stranden, hvorfra man har udsigt over Grado Ø.

Belvedere Pineta Village ligger midt i et grønt område; den består af et område med små villaer og Gelso lejligheder, et område med campingplads og et område mere med idrætsanlæg og nogle butikker, bl.a.restaurant, bar og et supermarked med slagterafdeling. Et større udvalg af butikker findes i Grado.

Læs mere om Belvedere Pineta Village

Treværelseslejligheder Villini
- Villaerne er delt i to lejligheder. Treværelseslejligheder i villaer med fire til seks sovepladser består af køkken, opholdsstue med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse og patio med havebord og stole.

Treværelseslejligheder Gelso
- Gelso lejligheder ligger i nybyggede toetagers ejendomme. Gelso treværelseslejligheder består af opholdsstue med dobbelt sovesofa og hjørnekøkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse og patio eller balkon med havebord og stole.

Skjul teksten
 
 
search map