Ferieboliger og hoteller i Grado

Fiskeri på lagunen
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Børnevenlig strand

Grado er et mindre feriested yderst på Laguna di Grado, helt ud til Adriaterhavet og Trieste-bugten. Strandene er gode, ligesom i Lignano, Caorle, Bibione og Lido di Jesolo. Det er familievenligt med sandstrande og lavt vand, så børnene kan bade uden problemer. I Grado by er der et ganske hyggeligt historisk centrum.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

By med middelaldercentrum

Grado ligger på en ø, som er forbundet med fastlandet. Det er en af de få badebyer langs den nordlige Adriaterhavskyst, som har et middelaldercentrum. Denne gamle bydel grænser op til den nyere bydel, der er skudt op i fascismens tegn. Grado er forbundet med den kunstige ø Isola della Schiusa, og i lagunen bag byen finder man mere end 500 øer, hvoraf mange af dem til tider må træde vande på grund af tidevandet, der i perioder dækker dem. På mange af lagunens småøer finder man de karakteristiske fiskerhuse casoni, hvor fiskerne i gamle dage overnattede i fiskesæsonen. I dag benyttes de primært som magasiner og nogle af de større er endda åbnet som trattoriaer (simple spisesteder). Fra Grado afgår der bådfart til blandt andet Trieste, Barbana og ellers rundture i lagunen.

Læs mere om Grado

Udflugtsmål

Ud over strandene og de aktiviteter, der er de forskellige steder, så er der gode udflugtsmål til Friulis bagland, som f.eks. Udine, Trieste og der er heller ikke langt til Venedig, Slovenien og Kroatien. Friuli-provinsen er bedst kendt for sine dejlige tørre hvidvine som f.eks. Pinot Grigio, der er velegnet til fiskeretter, og netop fisk bliver der serveret mange af i Grado.

Skjul teksten
 
 
search map