Friuli Festa dell´Uva i Cormons

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne begivenhed foregår i byen Cormons i regionen Friuli-Venezia-Giulia. Festen er til ære for de vine der produceres området – blandt andet den berømte Tocai Friulano.

Marked med lokale produkter

Den afholdes hvert år den anden søndag i september måned, hvor markeder med lokale produkter som vine og madvarer udstilles og sælges. De forskellige stande er placeret rundt omkring i det gamle bycentrum og giver på denne måde de besøgende mulighed for at opleve de kunstneriske, historiske og arkitektoniske dele af byen.

Musicals, koncerter og meget mere

Udover markederne er der optog gennem byen, hvor indbyggerne pynter deres vogne med vinranker og der afholdes diverse forestillinger som musicals, koncerter og teaterstykker på byens pladser. Man kan også besøge fotoudstillingen med gamle fotos fra La Festa dellĀ“Uva og se vogne og andre redskaber som man gennem tiden har brugt i forbindelse med vinfremstillingen og høsten. For børnene er der arrangeret forskellige arrangementer og lege. I sin tid blev denne fest opført for at gøre blandt andet turisterne opmærksomme på de mange traditioner og lokale produkter fra området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
search map