Agriturismo i Faedis i Friuli

Agriturismo l'Uva e le Stelle

Den nye pool er anlagt på den tomme plæne i midten af billedet Terrassen til lejlighed Casa Sassi Wellness-afdelingen Wellness-afdelingen Lejlighed Casa Sassi Lejlighed Amplius Lejlighed Casa Sassi Lejlighed Eoos
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Comelli-familien tager imod med åbne arme og fortæller stolt om deres gamle vintraditioner. Her producerer de nemlig både rødvine, hvidvine, dessertvine og olivenolie - og man kan bestille vinsmagning og rundvisning i gårdens produktionsafdeling, som lever op til alle tænkelige krav om moderne teknologi. Her vil du føle dig meget velkommen.

Spis godt og lad dig fascinere af lokalområdet

Men ingen vin uden god mad - familien Comellis restaurant Trattoria Chiosco al Ponte ligger blot 4 km fra stedet i den lille landsby Togliano. I de omkringliggende skove er der mulighed for at køre på mountainbike. Nærmeste besøgsværdige by Cividale del Friuli ligger blot ca. 8 km væk og havet ca. 60 km væk (badestrandene i byen Grado).

Læs mere om Agriturismo l'Uva e le Stelle

Der bliver sørget godt for dig

Lejlighederne ligger i en separat bygning fra hovedhuset, hvor værtsfamilien selv bor. Intet er tilfældigt og alle materialer og møbler kan dateres tilbage til en god historie. Gæsterne vil ved ankomst finde lidt forskelligt "at starte på", fx mineralvand, mælk og lidt pasta. Under lejlighederne finder man i stueplan reception, lille stue og "et kulturelt hjørne" med læsestof og udflugtsforslag (og internetopkobling). Det er også her, stedet afholder vinsmagning. I en tilstødende bygning i stueplan finder man et lille wellnesscenter med jacuzzi, tyrkisk bad og toiletfaciliteter (adgang 16:00-20:00). Der er garage på stedet. Der er også et fælles vaskeri på stedet. Bemærk venligst, at du kan checke ind på gården alle ugens dage på nær søndag - og du kan checke ud alle dage.

Smukt anlagt pool med panoramisk landskabsudsigt

Der står et smukt og smagfuldt poolområde til gæsternes rådighed blot ca. 30 m fra lejlighederne. Og der er tænkt på det hele. Der er et halvtag med bord og stole, hvor man kan søge hen til en skyggefuld stund - her er der også stik til computer og til opladning af mobiler. Og så er der naturligvis både liggestole og parasoller rundt om poolen. Meget belejligt finder man også en udendørsbruser med varmtvandsbeholder drevet af solenergi. Og gæsterne kan benytte toilettet ved wellness-området i nærheden af poolen i stedet for at skulle søge tilbage til lejlighederne. Poolen er kvadratisk og man behøver ikke at springe i, da der i det ene hjørne faktisk er trin, så man kan gå stille og roligt ned.

Lejlighederne på Agriturismo l'Uva e le Stelle

Studiolejlighed (Eoos)

Lejlighed Eoos ligger på 1. sal i en nabobygning med egen hovedindgang. Den består af et opholdsrum med køkkenhjørne (bl.a. to kogeplader og elkedel) og mulighed for en ekstra opredning på sovesofa, dobbeltseng på hems og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Der er desuden lcd sat-tv, mulighed for opvarmning, opvaskemaskine (kun i denne) og brændeovn i lejligheden.

Lejlighed m. 1 soveværelse (Amplius)

Lejligheden Amplius ligger på 1. sal med egen hovedindgang oppe fra svalegangen. Den består af et opholdsrum med køkkenhjørne (bl.a. to kogeplader og elkedel) og mulighed for en ekstra opredning på sovesofa, dobbeltværelse og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Også fra soveværelset er der adgang ud til svalegangen (man passerer svalegangen foran lejlighed Amplius for at komme hen til B). Der er desuden lcd sat-tv, mulighed for opvarmning og brændeovn i lejligheden.

Lejlighed m. 2 soveværelser (Jacò)

Lejlighed Jacò ligger på 1. sal (ved siden af Amplius) med egen hovedindgang oppe fra svalegangen. Den består af et opholdsrum med køkkenhjørne (bl.a. to kogeplader og elkedel) og mulighed for en ekstra opredning på sovesofa, dobbeltværelse, værelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Også fra soveværelset er der adgang ud til svalegangen (man passerer svalegangen foran lejlighed Amplius for at komme hen til Jacò). Der er desuden lcd sat-tv, mulighed for opvarmning og brændeovn i lejligheden. Bemærk at denne lejlighed er bedst egnet til familier, da man passerer soveværelset med dobbeltseng for at komme ud på badeværelset.

Lejlighed m. 2 soveværelser (Casa Sassi)

Lejlighed Casa Sassi ligger i to plan med egen møbleret terrasse i en separat bygning. Den er på ca. 90 m² og består af et opholdsrum med køkkenhjørne (bl.a. køleskab, gasblus og ovn) og badeværelse i nederste plan, mens der ovenover er dobbeltværelse med dobbeltseng, dobbeltværelse med to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning inkluderet i prisen samt endnu et badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Der er desuden lcd sat-tv, mulighed for opvarmning i lejligheden.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo l'Uva e le Stelle

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo l'Uva e le Stelle som ligger i Friuli. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo l'Uva e le Stelle. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 20 anmeldelser fra Agriturismo l'Uva e le Stelle

Skønne Friuli

En absolut skøn agriturismo - der er kælet for detaljen og i de skønne bakker omkring huset kan man "svømme" helt væk i udsigten fra Poolen. Så dejligt. Vores lejlighed var så fin - ved ankomst en to flasker vin, koldt vand og en pakke pasta & tomatsovs så man lige kunne få en bid mad.
Meget fornemt. Ud over div linned så lå der også store badehåndklæder for poolen klar til os. Alt bliver skiftet på tredje-dagen. Virkelig fin service.
Roligt sted - kun lige lydene fra de omkringliggende marker.
Mens vi var der var der kun voksne par - ingen børn. Qua der ikke er noget servering af mad, er kontakten til de andre beboere lidt sparsomt. Det afgør man jo selv om det er af fordel.
Døren til Danielas kontor er åbent i løbet af dagen og hun er meget behjælpelig med information, salg af vin m.m. Meget sød og imødekommende.

Læs mere

Skønt sted

Et skønt ophold i et lille paradis i Nord Italien. Daniela er en gæstfri vært der fik os til at føle og velkomne fra første stund.
Stedet emmer af høj kvalitet og der er tænkt på alle detaljer. Både lejlighed og udendørs arealer er yderst rene og velholdte. Det mærkes tydeligt at Daniela gør en dyd af at stedet fremstår helt i orden til enhver tid.
Daniela var til rådighed for spørgsmål og var meget behjælpelig.
Vi skal i hvert fald besøge Danielas agriturismo igen og vil anbefale alle andre at besøge stedet.

Læs mere

Fantastisk sted

Fantastisk sted i et hjørne af Italien hvor der ikke er mange turister.
Fantastisk service.

Læs mere

Fantastisk fredfyldt sted

Fantastisk fredfyldt sted men skøn skøn udsigt. Utrolig velholdt og rent. Hyggelig og rar stemning. Go plads både inde og ude. Skøn og ren pool med go temperatur.

Læs mere

Mere afstressende bliver det ikke

Det var anden gang vi besøgte Agriturismo l'Uva e le Stelle. Det er et fantastisk, dejligt og fredeligt sted, hvor man kan ligge ved poolen og nyde udsigten over vinmarker og olivenlunden eller vandre af en fredet rute gennem skov op ad bjerget. Værten er fantastisk sød og kommer gerne med råd og inspiration til udflugter.

Læs mere

Suveræn Kvalitet og Gæstfrihed!

Alt er velholdt på landstedet og i høj kvalitet.
Asfalterede veje helt op til landstedet, så man undgår dårlige grusveje.
De producerer gode vine til fornuftige priser på stedet.
Meget venlige ejere, som gerne hjælper med info om området og alt andet.
God anbefaling fra Allan(In-Italia), som altid!

Læs mere
 
search map