Ferie på italienernes præmisser

Stranden Fuili nær Cala Gonone på Sardinien Strand ved Adriaterhavet Italienskort Civita di Bagnoregio i Lazio - nær Bolsenasøen I august måned ligger byerne i Italien ofte øde hen
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

August er starten på hvileperioden

Dagen Ferragosto indførtes helt tilbage i år 18 under Kejser Augustus for at fejre afslutningen på det meste af jordbrugsarbejdet og starten på en hvileperiode, noget som italienerne den dag i dag holder i hævd ved selv at ud af byerne. Derfor finder du efter den 15. august næsten udelukkende turister rundt omkring i de italienske byer, mens italienerne selv glimrer ved deres fravær. Italienerne finder du langs de 7.420 km kyster, der omkranser Italien. Her slapper de af. Hvis italienerne ikke drager til havet, så ynder de at tage op i bjergene og trække frisk luft, spise store frokoster og være sammen.

Ferragosto i byerne

Nu tænker du så, at der slet ikke er nogen italienere tilbage i byerne i august. Men det er ikke helt rigtigt. Men du skal forvente at finde mange butikker og restauranter lukkede i denne periode. Du skal også vide, at alle (med få undtagelser) holder lukket den 15. august og at mange gør det de følgende to uger frem. Når det er sagt, så skal det også nævnes, at Ferragosto i de større byer fejres med fyrværkeri og andre festligheder, så det er bestemt turen værd at rejse til byerne i Italien i august.

Er du nysgerrig på italienernes sommerferie og Støvlelandet, som det tager sig ud, når det hviler benene, så kontakt os for et godt fif om den bedste destination og et konkret ferieboligforslag. Vi holder nemlig ikke ferie i august.

 
search map