Familieferie

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Italien er et ideelt land til familieferie, og når børnene først har været der en gang, kan du være næsten sikker på, at de gerne vil tilbage igen - og igen. Heldigvis kan man sige det samme for mange voksne feriegæsters vedkommende: Italien er et ferieland, man bliver lidt afhængig af. Det milde klima, solen, stranden, bjergene, maden og den glade lokalbefolkning - der i øvrigt elsker børn. Der er ikke meget dårligt at sige om Italien som feriedestination, når familieferien skal planlægges. 

Det er her, I har god tid til hinanden, og I får nogle oplevelser, som rækker ud over det, I kender fra hverdagen. Nogle oplevelser, I kan samles om, og som I de næste mange år vil kunne huske tilbage på med glæde. 

Læs her mere om hvilke typer af ferieboliger du kan finde i programmet, vi tilbyder et stort udvalgt af hoteller, ferielejligheder, villaer og agriturismo over hele Italien og flere af dem er yderst velegnet til en ferie med både børn og voksne.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Med In-Italia kan I få børnepool, strand og sjov for hele familien

Det kan dog godt være lidt af en kabale, man skal have til at gå op, når alle familiens medlemmer skal være tilfredse under ferien. Og det skal de jo helst - for det er vigtigt, at ingen keder sig, og at den gode stemning er det, der kendetegner jeres fælles ferieoplevelse. Derfor kan det være klogt på forhånd at overveje, hvilke faciliteter, der skal være på det hotel, hvor I skal bo under jeres rejse til Italien. 

At prioritere hoteller med børnepool er en rigtig god ide, specielt hvis børnene ikke er så store. Både store og små børn elsker at boltre sig på stranden og at bade i havet eller i en sø, så mange familier går med god grund efter en feriebolig, der ligger ved vandet.

Et par af de mange børnevenlige hoteller, In-Italia samarbejder med, har børneklub, hvor børnene kan have det sjovt, mens de voksne kobler helt af. 

Børnefamilier elsker Bibione, Lido di Jeselo og Caole ved Adriaterhavet

Et af de steder, hvor vi har et stort udvalg af hoteller, der både har børnepool og ligger lige ved stranden, er i byerne Lido di Jeselo, Caole og Bibione på den dejlige Adriaterhavskyst.

Caole, Lido di Jeselo og Bibione er i det hele taget et ferieparadis for børnefamilier, fordi der er så rige muligheder for aktiviteter, som børnene holder af. Den brede sandstrand er naturligvis i sig selv det største trækplaster, men børnene skal heller ikke kigge langt efter legekammerater, legepladser, minigolf, ponyridning eller iskiosker. 

De voksne kan finde masser af spisesteder, barer, caféer, spa- og wellness-faciliteter, golfbaner og mange andre tilbud, der sætter jeres nydelse af livet i centrum. 

Bo i ferielejlighed og nyd godt af fleksibiliteten og komforten 

Det er også praktisk for familier med mindre børn, at der ligger børnevenlige restauranter i kort gåafstand fra hotellet, eller på selve hotellet. Nogle aftener vil I sikkert gerne lave mad selv, og derfor kan I overveje, om I skal bo i en ferielejlighed frem for på et hotelværelse. 

Mange hoteller i Italien tilbyder en blanding af disse to boformer. Fordelen ved en lejlighed er også, at I har god plads, og at I kan føle jer mere hjemme, fordi lejligheder ofte tilbyder mere komfort. Her kan nævnes vaskemaskine, opvaskemaskine mv., som eksempler på, hvad I kan finde i nogle ferielejligheder. Når man rejser med børn, kan det være praktisk, at man har faciliteter til rådighed, der minder om det, I har derhjemme - og det kan være rart at have muligheden for bikse noget sammen i sit eget køkken, så I ikke skal finde en restaurant, hver gang, børnene bliver sultne.

Ferie i egen villa med børn - når I vil være helt jer selv

Villaferie er en anden fantastisk mulighed, når I har valgt, at hele familien skal på rejse til Italien sammen. Der er villaer over hele det smukke støvleland, og bor I i villa, kombinerer I en oplevelse af det landlige, autentiske Italien med en nem, rummelig og komfortabel boform. 

Den helt store fordel ved at leje en villa - ud over pladsen - er, at I kan være helt jer selv under ferien. Der er ingen, der klager over, at børnene larmer, når de leger i haven, og I skal ikke konkurrere med andre familier om pladsen ved poolen. Mange villaer ligger i meget naturskønne omgivelser, hvor I vil have rig lejlighed til at gå ture og bare suge de smukke italienske landskaber til jer. 

En del villaer i Italien er ret store, og man skal være mange mennesker, hvis man vil have lov til at leje hele villaen selv. Ofte lejer man en lejlighed, og deler fællesarealerne med andre feriegæster. Det vil dog i langt de fleste tilfælde være sådan, at de andre feriegæster har samme interesser som en selv. Det vil sige, at hvis villaen er egnet til børnefamilier, så har de andre også deres børn med - så jeres børn kan få legekammerater under ferien, og I behøver ikke at være bange for, at de bliver tysset på.

>> Læs mere om ferie i egen villa i Italien

Tag børnene med til en ægte italiensk agriturismo - bondegårdsferie, de vil elske

Måske drømmer I om at holde ferie på en bondegård i Italien, hvor børnene både kan lege i poolen og komme tæt på naturen? At klappe geder, se høns blive fodret eller have andre oplevelser med dyr er noget, der er et stort hit hos de fleste børn. De oplevelser kan I få på nogle af de agriturismo’er, In-Italia samarbejder med. 

At et feriested er en agriturismo betyder, at foregår et vist niveau af fødevareproduktion på stedet. Det kan ofte være fødevarer som eksempelvis frugt, nødder eller marmelade. Mon ikke, alle familiens medlemmer vil glæde sig til at prøvesmage gårdens hjemmelavede marmelade ved morgenbordet?

På en agriturismo er der god plads, frisk luft og rig mulighed for ture ud i lokalområdet, på gåben eller i bil.

In-Italia samarbejder med agriturismo’er i det meste af Italien, men især Toscana har mange agriturismo’er, der er meget velegnede til børnefamilier.

Få tips og mere information om ferie på agriturismo i Italien 

 

Udvalgte hoteller og ferieboliger til familieferie

Nedenfor fremhæver vi nogle eksempler på hoteller og ferieboliger, vi samarbejder med, hvor hele familien vil føle sig skønt tilpas. Vi har mange flere, så søg på vores hjemmeside, og kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med at sammensætte en drøm af en italiensk familieferie. 

Ferielejligheder Tenuta Quarrata i Toscana (agriturismo) 

Her kan I holde jeres familieferie i fantastiske rammer, med god plads og en enorm pool. I kan smage på de lækre retter på Tenuta Qarratas restaurant på særlige aftener i højsæsonen, og skulle i blive trætte af poolen, kan I tage til Tirennia 35 km. væk, hvor der er sandstrande. Lav selv mad med lækre lokale råvarer i køkkenet i jeres lejlighed. Lejlighederne er rummelige, men simpelt udstyrede. Velkommen på familieferie på ferielejlighederne Agriturismo Tenuta Quarrata i Toscana

Ferielejligheder La Cecinella i Toscana 

Både poolen og stranden få minutter væk er til jeres frie afbenyttelse. Her i dette lækre lejlighedskompleks er dømt badeferie med masser af oplevelser og komfort. Tag på udflugter og besøg Toscanas berømte kulturbyer, og slap af ved strand og pool resten af tiden. Ferielejligheder La Cecinella har flere restauranter, wellness-center, børnebassin, møntvaskeri, spillehal, tennisbaner - faktisk så godt som alt, hvad du kan tænke dig til. Børnene vil nyde hvert øjeblik.

Le Querciole i Toscana (agriturismo) 

Dette skønne feriested er en af vores favoritter i Toscana, ikke mindst fordi det er som skabt til ferie med børn. Kaniner, høns og heste vil skabe fryd hos de små, og børnepoolen i haven vil heller ikke være en ulempe. De voksne kan nyde det store svømmebassin, og glæde sig til at smage på de lækre vine og olivenolier, der fremstilles på gården. Der fælles grill, havemøbler til hver lejlighed og mulighed for at leje Agriturismo Le Quercioles vaskemaskine.

Ferielejligheder Villa Rossana i Toscana 

Nyd en ferie med god plads i denne velindrettede villa, der ligger i gåafstand til en landsby. Her kan I køle jer ned i både børnepool og voksenpool, når I har været ude at udforske de smukke toskanske omgivelser. Benyt jer af grillen i haven og lad børnene tumle på legepladsen. Lejlighederne er karakterfyldt indrettede, hver med deres eget særpræg. Velkommen til ferielejligheder Villa Rossana i det skønne Toscana.

Ferielejligheder Villagio Lido del Sole i Bibione 

Ferie lige efter børnenes hoveder. Hvis de bliver trætte af at plaske i børnepoolen, kan de løbe trygt rundt i området, som er bilfrit. Her bor i tæt på stranden og de mange tilbud, I kan nyde godt af på ferielejligheder Villagio Lido del Sole. De inkluderer dagligvarebutikker, restauranter, isbarer og minigolf. Lejlighederne er rummelige og simple, med enten terrasse eller balkon.

Aparthotel Ashanti i Bibione 
Et feriested, der har alt, hvad hele familien kan efterspørge. Her kan I vælge mellem poolen (og børnepoolen til de mindste) og stranden, som I kan gå til via en lille sti. Her har hver lejlighed en solseng, en stol og en parasol til rådighed. Spis morgenmad på hotellets restaurant, og nyd godt af dets mange faciliteter som f.eks. vandmassage, fitnessrum og legeplads. Bibione centrum ligger lige udenfor døren, hvor I ikke skal lede længe efter hverken spisesteder eller underholdning. Her er børneklub for de 3-13-årige. Velkommen til badeferie på Aparthotel Ashanti i Bibione.

Hotel Residence Gli Ontani på Sardinien 

Børn og voksne elsker Sardiniens silkebløde, hvide sandstrande, som er kendt som nogle af de bedste i Europa. Når I holder ferie på Residence Gli Ontani har I ikke langt til stranden, men I kan også blive på hotellet og nyde henholdsvis voksen- og børnepoolen. Her er både restaurant, bar, møntvaskeri og børneklub for de 4-11-årige. Glæd jer til at have det sjovt under Sardiniens sol." Velkommen til Hotel Residence Gli Ontani på Sardinien.

 
search map