Feriebolig i Viserba i Emilia-Romagna

Terminus Suite

 
Terminus Suite er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terminus Suite er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Viserba og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terminus Suite ligger helt ud til den gode sandstrand i Viserba. Man skal ikke engang krydse vejen for at komme ned til vandet og der er ikke meget længere at gå, hvis man skal hen til nærmeste indkøbsmuligheder, restaurant eller isbar.

Her er der tænkt på børnene

Dette feriekompleks er bestyret af ejerfamilien, og de har især tænkt på at imødekomme behovene fra børnefamilier. I dagens varmeste timer, når solen står ligepå, kan de små samles indendørs i en legestue. Eller de kan bygge sandslotte ved vandkanten, imens forældrene kan slappe af under parasollen i de to liggestole pr. lejlighed, der stilles til rådighed (inkluderet i prisen). På stedet finder du desuden cykler til fri afbenyttelse efter princippet først-til-mølle, så man kan snildt glemme bilen hele ugen - eller blot benytte sig at de gode offentlige transportmuligheder i lokalområdet.

Læs mere om Terminus Suite

I bil

Ankommer du i bil, kan du parkere - mod betaling - ca. 200 meter fra stedet.

Lejligheder med Balkon

Lejlighederne er enkelt indrettede og råder alle over tekøkken med to kogeplader, selvstændigt airconditionanlæg, balkon, fjernsyn og wi-fi internetforbindelse.

Lejlighederne på Terminus Suite

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (type A2 med balkon)

Lejlighederne består af alrum med tekøkken (to kogeplader) og dobbeltseng eller -sovesofa, udgang til balkon og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type B4 med balkon)

Lejlighederne består af opholdsstue med tekøkken (to kogeplader) og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, udgang til balkon og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (type C6 med balkon)

Lejlighederne består af opholdsstue med tekøkken (to kogeplader) og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge eller køjeseng, udgang til balkon og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map