Viserba, Emilia-Romagna Italia in miniatura

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Italia in Miniatura er en stor familieejet tema- og forlystelsespark i Viserba lige udenfor Rimini, som fra den åbnede i 1970 og til i dag, er vokset fra at dække et område på 20.000 til nu 85.000 m².

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Parken

Parken rummer - med den sidste tilføjet i år (2012) - 273 miniaturer af monumenter, paladser, kirker og bygninger i skala 1:25. Alt dette er omkranset af landskaber med bakker, floder, hav og togbaner og 6000 ægte miniature træer! Således kan man blandt andet se en komplet replika af Venedig, med broer, kanaler, lagune og Markuspladsen.

Pædagogiske tiltag

I årenes løb, som parken er vokset, er der også blevet plads til pædagogiske tiltag, som for eksempel Luna Park della Scienza – en afdeling for børn i læren om teknologi og fysik, og Scuola Guida Interattiva for børn mellem 6-12 år som her kan lære om det at styre og bevæge sig i trafikken.

Tivoliforlystelser

Og så er her alle de tivoli forlystelser man kan tænke sig, lige fra vandkanoner, Sling Shot, kano ride, og rutchebaner, 3D tegninger af mennesker med laserteknik, videogames, samt et Pinocchio hjørne til de mindste. Og så selvfølgelig minitoget som kører i hele parken efter specielle ruter og temaer, også til Piazza Italia som er parkens arena og scene for diverse optrædener, koncerter etc.

Entré betaling - læs mere på http://www.italiainminiatura.com/en/index.html

 
search map