Ferieboliger og hoteller i Viserba

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Folkerig

Bydelen Viserba ligger langs kysten nord for Rimini og er den ældste og mest folkerige af alle de små byer, der ligger i dette område. Før i tiden var dette område kendt for at være meget frodigt, og man mener, at det er derfra navnet Viserba stammer - erba betyder nemlig græs.

En ægte badeby

I dag er byen en ægte badeby med mange hoteller, lejligheder, strandbarer, restauranter og turistbutikker. Mange af restauranterne har terrasse med udsigt og maden er spækket med gode råvarer fra Emilia-Romagna. Byen er blandt andet kendt for temaparken "Italia in Miniatura", som er en forlystelsespark, hvor man kan komme på rundrejse i hele støvlelandet. Herudover kan man også være heldig at opleve den årlige konkurrence i sandskulpturer, der foregår på stranden i Viserba.

Kort over Viserba

Klik på kortet nedenfor for at få et overblik over hvilke ferieboliger, vi kan tilbyde i byen og nærområdet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

For markeder og indkøb

Er man interesseret i mad og markeder, bør man besøge den store torvehal i Riminis historiske centrum, hvor især frisk fisk sælges til de lokale og til de få turister, der finder hertil. Dette område af Rimini byder desuden på flere monumenter fra flere historiske perioder, dog med hovedvægt på Romertiden. Det er også her, I skal tage hen, hvis den store shoppelyst skulle indfinde sig, idet her findes et stort udvalg af lækre forretninger, hvor man både kan finde dyre mærkevarer og tøj for de mere 'prisbevidste'.

Med tog, bus eller bil til Rimini

Når alle disse oplevelser skal afløses af en pause, så sæt jer på den meget smukke plads Piazza Tre Martiri og nyd en velfortjent frokost eller et køligt glas! Fra Viserba er der godt 5 km hertil. Man kan selvfølgelig vælge at køre hertil i bil, men man kan også tage toget - som kun tager 6 minutter - og så gå den sidste kilometer fra Rimini station! Busser kører også hele tiden på strandpromenaden ind til Rimini i højsæsonen.

Læs mere om Viserba

Hoteller og ferielejligheder i Viserba

De hundredvis af ferieboliger i Italien, som du finder her hos In-Italia Rejser, er omhyggeligt udvalgt af vores lokalkendte rejsekonsulenter. Leder du efter et hotel eller en ferielejlighed, som kan danne ramme om en afslappende badeferie i Viserba, har vi derfor så at sige allerede gjort forarbejdet for dig.  

I søgemaskinen ovenfor kan du få en hurtig oversigt over hvilke af disse ferieboliger, der er tilgængelige i din ferie. Du kan eventuelt bruge de udvidede søgemuligheder til at præcisere hvilken type indlogering, du ønsker. Har du brug for mere hjælp til at finde det helt rigtige hotel eller ferielejlighed, må du meget gerne kontakte os på telefon, mail eller chat. Vi sidder klar med flere gode råd og tips.

Nærmste lufthavne

Rimini Lufthavn ligger få kilometer fra Viserba. I skrivende stund er der dog ingen direkte flyforbindelser hertil fra danske lufthavne. Du kan dog også vælge at flyve til for eksempel Bologna Lufthavn, som betjenes af en bred vifte af store og små flyselskaber som SAS, Alitalia, easyJet og Ryanair med ruter til blandt andet Danmark. 

Du kan selv nemt tjekke det aktuelle udvalg af forbindelser til alle de italienske lufthavne fra Danmark i søgemaskinen her hos In-Italia rejser. Du kan samtidig bruge søgemaskinen til at finde de billigste flybilletter, som passer til din ferie. Husk at hvis du vælger at bestille fly og feriebolig som en samlet pakke hos os, er du dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden – det er ikke blot mere trygt, men også ligeså billigt som at bestille hver ting for sig.

Du kan naturligvis også inkludere en lejebil i din pakkerejse. Trods de gode togforbindelser til Viserba, kan billeje være en chance for at udforske nogle af de seværdigheder, som ligger lidt væk af alfarvej. 

Udflugter

Rimini og "Italia in miniatura" er bare et par af de mange interesssante udflugtsmål inden for din rækkevidde, når du holder ferie i Viserba. 

For kulturelle oplevelser og en chance for at opleve det gamle Italien kan en tur til Ravenna varmt anbefales. Byen som har eksisteret i næsten 2000 år, hører til blandt de mest interessante i Emilia Romagna. Takket være en rig historie har byen da også talrige seværdigheder, som du kan bruge en hel dag på at udforske. Her bør du blandt andet besøge Basilica di San Vitale, hvis indre er dekoreret med marmor og  flotte mosaikker. 

Skjul teksten
 
 
search map