Feriebolig i Torre Pedrera i Emilia-Romagna

Residence Sottovento

 
Residence Sottovento er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Sottovento er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Torre Pedrera og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Sottovento ligger i den nordlige del af Rimini i den såkaldte Torre Pedrera-bydel. Det ligger i en sidegade til strandpromenaden med virkelig kort afstand til den fine strand.

Lad bilen stå

I denne bydel findes der både indkøbsmuligheder og spisesteder, så man kan "glemme" alt om bilen, hvis ferien skal tilbringes på stranden. I bygningen er der både garage, morgenmadsrestaurant og møntvaskeri samt et lille men nyttigt svømmebassin.

Læs mere om Residence Sottovento

Du får privat balkon

I bygningen findes der både et- og toværelseslejligheder, som alle råder over brede balkoner, selvstændig airconditionanlæg, værdiboks, satellitfjernsyn med DVD-afspiller og wi-fi internetforbindelse samt tekøkken (to kogeplader og mikroovn) samt hårtørrer på badeværelset.

Lejlighederne på Residence Sottovento

Toværelseslejlighed med 2+1 sovepladser (type A2 med balkon)

Lejlighederne består af alrum med tekøkken (to kogeplader og mikroovn), dobbeltsovesofa og udgang til bred balkon samt badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for - mod ekstra betaling - en ekstra opredning, men vær opmærksom på, at pladsen bliver noget trang.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type B4 med balkon)

Lejlighederne består af opholdsstue med tekøkken (to elplader og mikroovn) og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, udgang til bred balkon, samt badeværelse med toilet og bruser. I nogle lejligheder er der mulighed for - mod ekstra betaling - en ekstra opredning i soveværelset men vær opmærksom på, at pladsen bliver noget trang.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Sottovento

Læs personlige anmeldelser af Residence Sottovento som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Sottovento. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Residence Sottovento

Livligt sted

Læs mere

Forventninger opfyldt

Et roligt sted, som er et godt udgangspunkt for stranden. God strand med meget fine faciliteter. Virker til at det er fortrinsvis er lokale I området. Misforståelse omkring bestilling af parkering, men vi fik parkering og skulle ikke betale. Skal have bil for at kunne komme til prisfornuftige indkøbsmuligheder. Sikkert ikke sidste gang vi holder ferie I området.

Læs mere

Familietur til Rimini

Pæn og rummelig lejlighed med god altan.

Læs mere

Tage og familie fra Gram boede på Residence Sottovento i Torre Pedrera fra d. 21. til d. 28. juli 2012.

Vi er vel hjemme efter 14 skønne dage i Italien. Residence Sottovento ligger fint i bydelen Torre Pedrera. Kun et stenkast fra en dejlig strand.
Poolen er meget lille og vores drenge benyttede den kun ganske lidt og vi voksne slet ikke. Personalet er virkelig søde og hjælpsomme, men taler MEGET
LIDT tysk og/eller engelsk. Hvis man ikke vil betale for strandstole og parasol (det gjorde vi og det er pengene værd) skal man huske at medbringe strandgrej
hjemmefra. Der er primært italienske turister og lejlighedsindehavere i Torre Pedrera og det er skønt, det borger for god kvalitet italiensk mad på restauranterne.
Torre Pedrera er alt andet end schnitzel og pommes frites. Vi havde en fin lejlighed ( nr. 201) med stor balkon, hvorfra vi kunne se og høre havet.
Vi kan absolut anbefale stedet – men der bør nok stå på hjemmesiden, at der er 5 km til Rimini by.
I Sottovento var der ingen havemøbler på balkonen, så vi slæbte køkkenbord og stole frem og tilbage og så var ALT bordplads væk i køkkenet.

Læs mere
 
search map