Feriebolig i Torre Pedrera i Emilia-Romagna

Residence Sottovento

 
Residence Sottovento er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Sottovento er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Torre Pedrera og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Sottovento ligger i den nordlige del af Rimini i den såkaldte Torre Pedrera-bydel. Det ligger i en sidegade til strandpromenaden med virkelig kort afstand til den fine strand.

Lad bilen stå

I denne bydel findes der både indkøbsmuligheder og spisesteder, så man kan "glemme" alt om bilen, hvis ferien skal tilbringes på stranden. I bygningen er der både garage, morgenmadsrestaurant og møntvaskeri samt et lille men nyttigt svømmebassin.

Læs mere om Residence Sottovento

Du får privat balkon

I bygningen findes der både et- og toværelseslejligheder, som alle råder over brede balkoner, selvstændig airconditionanlæg, værdiboks, satellitfjernsyn med DVD-afspiller og wi-fi internetforbindelse samt tekøkken (to kogeplader og mikroovn) samt hårtørrer på badeværelset.

Lejlighederne på Residence Sottovento

Toværelseslejlighed med 2+1 sovepladser (type A2 med balkon)

Lejlighederne består af alrum med tekøkken (to kogeplader og mikroovn), dobbeltsovesofa og udgang til bred balkon samt badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for - mod ekstra betaling - en ekstra opredning, men vær opmærksom på, at pladsen bliver noget trang.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type B4 med balkon)

Lejlighederne består af opholdsstue med tekøkken (to elplader og mikroovn) og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, udgang til bred balkon, samt badeværelse med toilet og bruser. I nogle lejligheder er der mulighed for - mod ekstra betaling - en ekstra opredning i soveværelset men vær opmærksom på, at pladsen bliver noget trang.

Skjul teksten
 
 
search map