Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Torre Pedrera er en dejlig familievenlig badeby ca. 5 kilometer nord for Rimini med brede sandstrande, og en vanddybde som egner sig fortrinligt til småbørnsbadning, da man skal temmelig langt ud før vandet bliver dybt, og understrømme skal man også langt ud for at opleve. Her er naturligvis livredningsservice i højsæsonen i dagtimerne.

Fuld af liv i de varmeste måneder

Badebyen Torre Pedrera er fuld af liv i månederne juli og august med en blanding af børnefamilier og unge mennesker, hvorimod juni og starten af september som regel er forbeholdt et lidt mere stille klientel. Om vinteren er her ca. 10.000 fastboende. Sommersæsonen byder her på masser af muligheder for underholdning, restaurantbesøg, barer og butikker af alle slags, også dagligvarer.

Lad bilen stå

Vil man ind til selve Rimini by tager det ca. 40 minutter med bybusserne som kører på strandpromenaden næsten hele døgnet. Har man selv bil med, bør man lade den stå i højsæsonen, med mindre man beslutter at tage på udflugt i nogle af de mange middelalderbyer – mange stadig med tilhørende borge – mellem 15 og 30 km inde i landet.

Hvorfor vælge Torre Pedrera?

Man skal vælge Torre Pedrera til sin ferie, for den traditionelle og velkendte imødekommenhed og gæstfrihed fra folk her i området, kendt som romagnoli, af regionens navn Romagna, som dækker over hele området af Emilia-Romagna som går ud til havet hele vejen fra Cesena og keramikbyen Faenza inde i landet.

Fornyelse

Man har her forstået at forny de engang så nedslidte strukturer og levn fra Mussolini´s berømte badekolonier for børn i efterkrigstiden, som stadig kan ses hele vejen ned langs kysten, i dag omdannet til skoler, privathospitaler og institutter, og opbygget en bydel af mere eller mindre nyopførte og restaurerede bygninger, til hoteller, residences og privatboliger.

Oplevelser

Værd at besøge i området er Italia in Miniatura – 273 miniaturer af berømte italienske og europæiske bygninger i skala 1:25 og en replika af Canal Grande i Venedig blandt mange andre ting. Og selvfølgelig skal man også aflægge Riminis historiske bycentrum et besøg, med Fellini Museet, Arco d´Augusto og Ponte dei Mille broen fra Romertiden.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Emilia-Romagna

Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna

search map