Agriturismo i Santarcangelo di Romagna i Emilia-Romagna

Locanda Antiche Macine

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du finder en gemt skat og en engageret vært på Locanda Antiche Macine, der ligger tæt på de internationale rejsemål nede ved vandet og alligevel langt nok fra disses upersonlige rejseoplevelser. De livlige og støjende havpromenader ligger kun 16 km fra disse rolige og helbredende bakker, hvor roen og lokal stemning stadig danner rammen for dagligdagen.

Ro ved pool, god mad i restauranten

Stå op og tag en et frisk dukkert i poolen, inden du sætter dig til morgenbordet. Der er udflugter i overkommelige køreafstand til flere dages ferie både i retning mod republikken San Marino og hele vejen rundt om den, eller i bakkerne og dalene mod Toscana. Du kan komme til smukke Ravenna eller til saltminerne og den gamle havn i Cervia på mindre end en time. Dagen kan ikke slutte bedre end med et godt måltid i restauranten, hvor engagement, gæstfrihed og tradition går op i en højere enhed.

Afslapning og aktiviteter på gården

Du behøver ikke at være på udflugt hver dag for at sætte pris på Locanda Antiche Macine. Du kan bade og solbade ved poolen, vandre eller cykle på bakkerne og i skovene ved gården, og det er endog muligt at komme på rideskole i nærheden. Børnene og de voksne kan få gang i musklerne og sved på panden på den multifunktionelle idrætsbane, hvor du både kan spille tennis og fodbold.

Stemningsfulde og komfortable værelser

Værelserne er flot indrettede i klassisk, men ikke overlæsset stil. Materialerne er de velkendte fra Midtitaliens gamle huse - dette stammer fra 1660: træbjælker, støbejern og behagelige farver. Alle værelser er udstyrede med minibar og wi-fi internetforbindelse, aircondition samt fjernsyn.
- Classic-værelserne har plads til to personer i dobbeltsengen
- Fra Deluxe-værelserne har du fin udsigt mod dalen, der går ned til kysten, og her er der mulighed for en ekstra opredning
- Suiteværelserne ligger i den ældste del af huset. De består af soverum med dobbeltseng og opholdsstue med to sovepladser i sovesofaen
- Family Suite indeholder hems. Der er dobbeltseng i nederste etage og tre sovepladser på hemsen
- I annekset er der to Deluxe-værelser, der begge råder også over tekøkken. Annekset ligger ved hovedbygning og lige ved poolen.

Værd at vide

Restauranten tiltrækker mange lokale, der holder deres bryllupper og jubilæer her, hvilket kan forandre stemningen. Det er især om lørdagen og om søndagen, at disse festligheder finder sted.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Villa Belfiore

Ostellato, Emilia-Romagna

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Borgo Condé - Wine Resort

Forlì, Emilia-Romagna

Anbefalinger til dig

Residence Cleo

Lido degli Estensi, Emilia-Romagna

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Residence Hotel Amalfi

Lido di Savio, Emilia-Romagna

Populært i Emilia-Romagna

Residence Cleo

Lido degli Estensi

Residenza Sport

Cesenatico

search map