Agriturismo i Santarcangelo di Romagna i Emilia-Romagna

Locanda Antiche Macine

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du finder en gemt skat og en engageret vært på Locanda Antiche Macine, der ligger tæt på de internationale rejsemål nede ved vandet og alligevel langt nok fra disses upersonlige rejseoplevelser. De livlige og støjende havpromenader ligger kun 16 km fra disse rolige og helbredende bakker, hvor roen og lokal stemning stadig danner rammen for dagligdagen.

Ro ved pool, god mad i restauranten

Stå op og tag en et frisk dukkert i poolen, inden du sætter dig til morgenbordet. Der er udflugter i overkommelige køreafstand til flere dages ferie både i retning mod republikken San Marino og hele vejen rundt om den, eller i bakkerne og dalene mod Toscana. Du kan komme til smukke Ravenna eller til saltminerne og den gamle havn i Cervia på mindre end en time. Dagen kan ikke slutte bedre end med et godt måltid i restauranten, hvor engagement, gæstfrihed og tradition går op i en højere enhed.

Afslapning og aktiviteter på gården

Du behøver ikke at være på udflugt hver dag for at sætte pris på Locanda Antiche Macine. Du kan bade og solbade ved poolen, vandre eller cykle på bakkerne og i skovene ved gården, og det er endog muligt at komme på rideskole i nærheden. Børnene og de voksne kan få gang i musklerne og sved på panden på den multifunktionelle idrætsbane, hvor du både kan spille tennis og fodbold.

Stemningsfulde og komfortable værelser

Værelserne er flot indrettede i klassisk, men ikke overlæsset stil. Materialerne er de velkendte fra Midtitaliens gamle huse - dette stammer fra 1660: træbjælker, støbejern og behagelige farver. Alle værelser er udstyrede med minibar og wi-fi internetforbindelse, aircondition samt fjernsyn.
- Classic-værelserne har plads til to personer i dobbeltsengen
- Fra Country House værelserne, som ligger i en anneks ved hovedbygning, har du fin udsigt mod dalen, der går ned til kysten, og her er der mulighed for en ekstra opredning
- Suiteværelserne ligger i den ældste del af huset. De består af soverum med dobbeltseng og opholdsstue med to sovepladser i sovesofaen
- Family Suite indeholder hems. Der er dobbeltseng i nederste etage og tre sovepladser på hemsen
- I annekset er der to Deluxe-værelser, der begge råder også over tekøkken. Annekset ligger ved hovedbygning og lige ved poolen.

Værd at vide

Restauranten tiltrækker mange lokale, der holder deres bryllupper og jubilæer her, hvilket kan forandre stemningen. Det er især om lørdagen og om søndagen, at disse festligheder finder sted.

Lejlighederne på Locanda Antiche Macine

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Locanda Antiche Macine

Læs personlige anmeldelser af Locanda Antiche Macine som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Locanda Antiche Macine. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Locanda Antiche Macine

Dejligt sted + et par spisetips

Dejligt sted, som vi bestemt kan anbefale. Foruden at man spiser godt på Antiche Macine, så kan vi også anbefale Le Cantine et par kilometer nede af vejen mod Savignano sul Rubicone. Er både Osteria og Vineria. Virkelig dejlig mad og skøn udsigt.

Et andet sted med skøn udsigt og god mad er Il Castellaro, lcastellaro.com/, som ligger i Borghi (ca. 15 min. kørsel).

Læs mere

Ferieophold

Et ok sted ikke særligt charmerende og personalet ikke særligt imødekommende (hilser ikke på en)

Læs mere

Fantastisk sted

Hvis du vil opleve det autentiske Italien, spise lækker mad, bo i skønne omgivelser med masser af afslapning og stille og rolige omgivelser, så kan jeg varmt anbefale dette sted. Pool området er perfekt - med god pool bar - og restauranten ligeså. Dette er det perfekte sted til både børnefamilier og par. Udover pool er der legeplads og tennisbane. Restauranten er virkelig lækker. Der er også mange interessante udflugtsmål herfra. Det er virkelig et skønt sted!!!

Læs mere

Familietur incl. Tennisspil

Vi var meget tilfredse. God INFO og hjælp fra In-Italia. Blev desværre opholdt 2 1/2 time i Bologna AirPort i forb m billeje. Vi havde bestilt og betalt 2 biler hos Gold Car. Desværre havde kun 1 af os det af dem krævede kreditcard. Dumt af os men vi kendte IKKE den regel!! Vi måtte leje ny bil hos Avis og tabte derned dkr ca 2000. Rigtig dum start på ferien. Siden har jeg set advarsel på In-Italia og flere steder. In-Italia: Nævn det for jeres kunder som tænker at leje bil!!!!
Vi telf til Antiche ang forsinkelse. Intet problem. Stedet pragtfuldt. Personalet i top. Maden ligeså. Værelser, service i top. Nettet på tennisbanen var ikke i orden. Det måtte vi selv bakse med. Beliggenheden perfekt for natur og kulturoplevelser og så var vi overheldige med vejret. Vi var alle - 3 børnebørn og voksne glade for dagene på Antiche. Mvh Edle nørgaard
Ev

Læs mere

Fantastisk mad og hjælpsomt personale

Selvom vi ikke fik det de-luxe værelse, vi havde bestilt i annekset, var vi godt tilfredse med værelserne, vi fik tilbudt. Maden på stedet er enestående - og til absolut rimelige priser. Selv om der var weekendarrangementer på stedet, var det ikke voldsomt generende. Måske netop fordi vi ikke boede i annekset, hvor den store spisesal befinder sig.

Læs mere

Bedømmelse af Locanda Antiche Macine

Ferie afslapning og god mad

Læs mere
 
search map