Anmeldelser af Hotel Villa Roncuzzi
 
Hotel Villa Roncuzzi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Roncuzzi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Pancrazio di Russi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fredelig , kunstnerisk idyl

Stedet drives af et midaldrende ægtepar. Især fruen er meget kunstinteresseret, og har iøvrigt et galleri i Ravenna, hvilket hotellet i høj grad bærer præg af. Værelserne er holdt i gammeldags stil, er smukke og rummelige og det tilhørende badeværelse er pænt stort. Personalet er et kapitel for sig - utroligt opmærksomt, hjælpsomt og venligt. Man kan kun føle sig godt tilpas! Poolområdet er stort og lækkert. Man spiser ganske godt på hotellet, men det kan gøres både billigere og lidt bedre i Russi. Beliggenheden på Lars Tyndsk.. mark er måske mindre spændende - til gengæld er her fredeligt! Mere interessant er det derimod, at hotellet ligger super godt for besøg i de mange spændende, omkring-liggende byer såsom Ravenna, Bologna, Faenza m.fl.

Anbefaling til kommende gæster

Bologna er lidt en udfordring ved kør selv, da der er alt for få P-pladser i centrum, så tag toget fra Russi i stedet. Russi er iøvrigt også et besøg værd - om ikke andet så spis på den restaurant, der ligger lige ved siden af resterne af et lille tårn. Rigtig god kvalitet for rimelige penge! Ravenna er et must for kunstintereserede og Faenza, hvis man har speciel interesse for porcelæn (fajance), men byens centrum er vældig flot! Ravenna har en rigtig hyggelig bymidte, men det er nok især kirkerne, man bør aflægge besøg, med deres utroligt smukke mosaikarbejder.

Hotel Villa Roncuzzi
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Hvis man ønsker fred og ro, nærhed til de interessante byer.
 
Selve indkvarteringen på Hotel Villa Roncuzzi
Junior Suite
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Hotel Villa Roncuzzi
 
search map