Hotel i San Pancrazio di Russi i Emilia-Romagna

Hotel Villa Roncuzzi

Morgenmadssal Deluxe Gufo grigio Deluxe Aquila reale Junior Suite Junior Suite Gufo degli urali Suite Falco pescatore
 
Hotel Villa Roncuzzi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Roncuzzi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Pancrazio di Russi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet har en elegance uden sidestykke. Indvendig finder man både reception, loungeområde med baren Agavi og en vinkælder.

Hotel er i absolut høj klasse

Ved indgangen til hotellet træder man virkelig ind i en anden verden - både på godt og ondt: hotellet er i absolut høj klasse, mens omgivelserne uden for hotellets område og i lokalområdet ikke har særlig høj landskabsværdi (dog finder man frugtplantager). Men er man i bil (her er gratis parkering), ligger udflugtsmulighederne inden for få km: kulturbyerne Ravenna og Faenza, forlystelsesparken Mirabilandia, middelalderlandsbyen Brisighella, kanalbyen Comacchio og Adriaterhavskysten. Det kan også lade sig gøre at leje cykler.

Læs mere om Hotel Villa Roncuzzi

Et miks af det moderne og det klassiske

Hotellet har en elegance uden sidestykke - indretningen består af en harmonisk blanding af det moderne og det klassiske. Den smukke historiske villa er fra 1800-tallet, mens hotellet først er åbnet i 2006. Efter at have nydt pergolaen med opstammede roser ankommer man til receptionen. Går man til højre, kommer man til et loungeområde med baren Agavi og en vinkælder, mens man til venstre møder den hyggelige morgenmadssal (med buffet) med de store vinduespartier ud mod swimmingpoolen. Hotellet arrangerer også halvpension med en lokal kok, som laver alt fra bunden. Dette aftaler man direkte på stedet fra dag til dag, men kræver min. 5 personer. Der arrangeres også madlavningskurser. Hotellet har ingen elevator.

Dobbeltværelse Deluxe
- Samtlige 12 værelser har deres eget personlige særpræg med fx matchende farver og håndlavede sengetæpper. Værelserne har fladskærm med sat-tv, wi-fi, aircondition, minibar, telefon, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Deluxe-værelserne ligger enten på 1. sal eller i stueplan, og flere har enten veranda eller terrasse. I disse værelser er der ikke mulighed for ekstra opredninger.

Junior Suite
- Samtlige 5 værelser har deres eget personlige særpræg med fx matchende farver og håndlavede sengetæpper. Værelserne, som er større end Deluxe-værelserne, har fladskærm med sat-tv (større end i Deluxe), wi-fi, aircondition, minibar, telefon, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. I disse værelser er der mulighed for op til to ekstra opredninger.

Suite
- Samtlige 5 værelser har deres eget personlige særpræg med fx matchende farver og håndlavede sengetæpper. Værelserne, som er hotellets største og pæneste, har fladskærm med sat-tv (større end i Deluxe), wi-fi, motionscykel, aircondition, minibar, telefon, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/badekar. I disse værelser er der mulighed for op til to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Montecatini Palace

Montecatini Terme, Toscana

Hotel Doge

Cervia - Milano Marittima, Emilia-Romagna

Le Rose Suite Hotel

Rimini, Emilia-Romagna

Populært i Emilia-Romagna

search map