Ferieboliger og hoteller i San Pancrazio di Russi

Kirken Pieve di San Pancrazio i San Pancrazio di Russi Betagende mosaik i Basilica di Classe (uden for Ravenna) Rester fra romerske villaer i nærområdet
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er for eksempel kun ca. 13 km til Ravenna, som er verdenskendt for sine imponerende mosaikker og tilmed optaget på UNESCO"s liste over bevaringsværdig kulturarv. Fajance-byen Faenza ligger ligeledes blot 20 km væk, og Bologna er med en afstand på 65 km bestemt også inden for rækkevidde blandt de mange udflugtsmuligheder. Ellers er der ca. 24 km til en strandtur ved Adriaterhavskysten.

Kort over San Pancrazio di Russi

Klik på kortet herunder for en oversigt over hoteller og andre ferieboliger i byen samt afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, feriehus eller ferielejlighed?

Hos In-Italia kan vi tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer mange håndplukkede hoteller, feriehuse og ferielejligheder i Emilia-Romagna regionen. 

Hvad enten du har bestemt dig for en ferie i denne del af Italien for at nyde de hvide strande, eller bo lidt længere inde i landet nærmere regionens historiske byer, vil der næsten med garanti være en feriebolig i vores udvalg, som passer. 

Bruger du søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over de tilgængelig ferieboliger i og omkring San Pancrazio di Russi. 

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder eller brug for hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for flere gode råd og tips.

Transport

Der er adskillige internationale lufthavne inden for rækkevidde af San Pancrazio di Russi, hvis du foretrækker at flyve til Italien. Nærmeste mulighed er Rimini lufthavn og blot omkring 10 km længere væk ligger Bologna Lufthavn. Derfor er der normalt mulighed for at vælge mellem en bred vifte af flyselskaber til din rejse som for eksempel Ryanair, easyJet, SAS og Vueling.

Udbuddet af ruter og afgange kan skifte fra sæson til sæson, så derfor anbefaler vi altid, at du bruger søgemaskinen her på In-italia til at tjekke det aktuelle udvalg. Du kan naturligvis samtidig sammenligne priser på flybilletter til Italien fra de forskellige udbydere. 

Flyforbindelser til Italien

Der kører bus til San Pancrazio di Russi fra blandt andet Ravenna, som har togforbindelse til Rimini og Ferrara. I de fleste tilfælde er det dog nemmest at komme omkring i bil. Lejer du en bil, slipper du for at tilpasse dig busplaner, men kan i stedet udforske den spændende region på udflugter i eget tempo.  

Restauranter og indkøb

I selve San Pancrazio finder man 3-4 restauranter (blandt andet Trattoria Flora og fiskerestauranten Cucoma) og et lille supermarked. For yderligere indkøb i nærområdet finder man Russi ca. 3 km væk.

Læs mere om San Pancrazio di Russi

Udflugter

For børnefamilier er forlystelsesparken Mirabilandia lidt uden for Ravenna et oplagt udflugtsmål med noget for måde store og små. 

For den naturinteresseret lokker Delta del Po Nationalparken - Italiens største vådområde - med et rigt dyreliv, særligt i form af mange fuglearter. Man kan komme rundt i bil, men det kan også anbefales at benytte muligheden for at leje en cykel for at følge en af de markerede ruter.

Skjul teksten
 
 
search map