Anmeldelser af Residence Villa Azzurra

 
Residence Villa Azzurra er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Villa Azzurra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rivazzurra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Villa Azzurra

Læs personlige anmeldelser af Residence Villa Azzurra som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Villa Azzurra. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Birthe og familie fra Vissenbjerg boede i Rivazzura på Residence Villa Azzurra fra d. 8. til d. 15. september 2001. Han skrev om ferien:

Vi havde en rigtig dejlig ferie.
Lejlighedskomplekset var rigtig fint, nyt og rimelig rent - med dette mener jeg, at italienerne åbenbart ikke går så højt op i, om deres komfur er "lidt" fedtet og sådan, men......... Vi ankom til feriestedet lidt for tidligt, de var meget søde i receptionen, de havde dog ikke nogen 1. værelses, som vi havde bestilt, så vi fik en toværelses lejlighed - hvem kan klage over at få noget bedre end bestilt. Lejlighederne er nye, dejligt indrettet, men vil nok efter nogle år være meget nedslidte, da der ikke er nogen af detaljerne, såsom pyntelister i køkken, fuger i badeværelse, der er lavet færdige, dette betyder ikke noget i øjeblikket, hvor alt er nyt og fint, men kan hurtigt komme til at virke usselt, når det hele bliver lidt mere brugt.
Med hensyn til information fra receptionen, kan man ikke klage, for der er ikke nogen, hvis man ikke selv spørger. Hvad jeg synes, der er meget vigtigt, at oplyse til kommende lejere er, at det praktisk taget er umuligt, at opholde sig på stranden uden at leje liggestole, for nok har stedet tilknytning til ikke mindre end 2 strande, men for at opholde sig der må man altså betale ved kasse 1.
Inden vi tog af sted havde, jeg læst jeres info fra en nordmand, jeg synes ikke der er langt til stranden - hvis man måler helt til vandkanten kan det da godt være, at der er ca. 300 m - men der var nu ikke længere, end een af os bare lige hentede frokost i lejligheden, som vi så indtog på stranden.
Jeg var i Lido Adriano for 2 år siden, og forestillede mig, at Rivazzurra var lidt lig med dette, men det er det slet ikke. Området omkring Lido Adriano er mere kedeligt mht natur (bjerge m.m.), men meget mere stille og roligt på stranden og i byen, der er ikke helt så mange butikker der er fyldt med "tourist - junk" - I Rivazzurra er det helt vildt mange mennesker på stranden - der er fyldt med boder langs hele strandkanten - man bliver antastet af handlende hele tiden - også på stranden hvor man har betalt for sin liggestol. Hvis man er til fuld fart og mange mennesker er Rivazzurra helt klart en fedt sted at opholde sig - er man mere til ro og ikke så mange mennesker, ved jeg ikke rigtig hvor man kan finde en strand at flyde ud på (i Italien), selvom man vælger at tage af sted sidst på sæsonen (2. uge i sept) - Hvis i har gode forslag til til næste år må i meget gerne komme med dem.
Vi har helt klart haft en dejlig uge i Rivazzurra, men skal ikke tilbage - for os er der klart alt for mange mennesker.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2001
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2000
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map