Anmeldelser af Residence T2

 
Residence T2 er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence T2 er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rivazzurra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence T2

Læs personlige anmeldelser af Residence T2 som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence T2. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Residence T2 Juli 2013

En rimelig ok lejlighed med en fremragende udsigt samt beliggenhed til butikker, restauranter og stranden (100m). Dog var møblerne slidte (plast stole var i stykker) og altan dørene kunne ikke låses.
Der var hver nat meget larm fra festglade mennesker så hvis man ønsker nattero vil vi ikke anbefale dette sted for der bliver ikke gjort noget ved det. Vi oplevede flere gange kapsler og andet blive smidt ud fra altanen og beruset mennesker ligge på gangene. Men beliggenheden er helt i top og en super lækker strand og rigtig godt at der medfølger strandstole og en parasol.
Internet er en joke.... Det virker stort set ikke og når det virker er det med ringe dækning samt hastighed. Morgenmads buffet er ok, men fortæl nu kokken at bacon ikke skal være råt og pølser på gerne steges mere end 10 sek.
Dejligt at man kan ankomme på alle ugens dage og dermed køre når der er mindre trafik

Anbefaling til kommende gæster

Lej cykler og tag turen ind til selve Rimini, det er en oplevelse bare at færdes i trafikken på cykel.
Restaurant Frankie har et rimelig godt udvalg og ligger 100 m fra T2. God og charmende service.
En tur til San Marino kan også anbefales hvis man er til shopping af parfume, ure osv.... mange turister men når der er 50% på mange ting så kan et par timer godt klares derinde :-)
Hvis I kommer med bil så bestil garage hjemmefra, det er alle pengene værd da det stort set er umuligt at finde en plads i nærheden.

Residence T2
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence T2
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (Family Suite med balkon)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map