Feriebolig i Rivazzurra i Emilia-Romagna

Residence T2

 
Residence T2 er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence T2 er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rivazzurra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Residence T2 ligger nærmere bestemt halvvejs mellem Rimini centrum og Riccione, lige ned til strandpromenaden i bydelen Miramare di Rimini. Der er kun få skridt til den gode sandstrand, der har gjort Rimini verdenskendt, og samme afstand til de nærmeste indkøbsmuligheder og spisesteder.

Lån en cykel og udforsk området

Opholdet inkluderer morgenmad og der stilles cykler til rådighed - efter princippet "først til mølle" - til dem der vil udforske området uden bil. Mod bestilling er det muligt at få garageplads. I bygningen er der desuden reception med stor hall, morgenmadsrestaurant og elevator.

Læs mere om Residence T2

Bred balkon og aircondition

Lejligheder med bred balkon Hotel Residence T2 er nybygget og byder på virkeligt gode et- og toværelseslejligheder. Alle lejligheder råder over bred balkon (der vil kunne opleves noget trafikstøj, når man opholder sig på balkonen), aircondition, tekøkken (to kogeplader og mikroovn), satellitfjernsyn, badeværelse med bruser og hårtørrer, værdiboks og wi-fi internet forbindelse.

Lejlighederne på Residence T2

Etværelseslejlighed Junior Suite med 2 sovepladser (Junior Suite med balkon)

Lejlighederne består af alrum med tekøkken og dobbeltsovesofa samt udgang til bred balkon og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Det er muligt at sætte én ekstra seng ind, men vær opmærksom på, at pladsen bliver noget trang.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (Family Suite med balkon)

Lejlighederne består af opholdsstue med tekøkken og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer samt bred balkon.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence T2

Læs personlige anmeldelser af Residence T2 som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence T2. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Residence T2 Juli 2013

En rimelig ok lejlighed med en fremragende udsigt samt beliggenhed til butikker, restauranter og stranden (100m). Dog var møblerne slidte (plast stole var i stykker) og altan dørene kunne ikke låses.
Der var hver nat meget larm fra festglade mennesker så hvis man ønsker nattero vil vi ikke anbefale dette sted for der bliver ikke gjort noget ved det. Vi oplevede flere gange kapsler og andet blive smidt ud fra altanen og beruset mennesker ligge på gangene. Men beliggenheden er helt i top og en super lækker strand og rigtig godt at der medfølger strandstole og en parasol.
Internet er en joke.... Det virker stort set ikke og når det virker er det med ringe dækning samt hastighed. Morgenmads buffet er ok, men fortæl nu kokken at bacon ikke skal være råt og pølser på gerne steges mere end 10 sek.
Dejligt at man kan ankomme på alle ugens dage og dermed køre når der er mindre trafik

Læs mere
 
search map