Ferieboliger og hoteller i Rivazzurra

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Rimini er stedet, hvor det sker. Rimini er en stor badeby, som har et meget interressant historisk centrum, en aktiv lille fiskerihavn, flere kilometer organiserede sandstrande, et væld af forretninger, restauranter og barer, samt kendte og meget besøgte diskoteker.

Inde i baglandet findes fortræffelige spisesteder. Dette er et af de største og mest kendte feriesteder, som italienerne selv benytter rigtig meget, så august måned kan være ret kaotisk. Har du set Fellinis film Amarcord, optaget i og omkring Rimini, hans barndomsby - vil du stadig kunne genkende flere steder fra filmen.

Strandene er gode og børnevenlige, der er mulighed for vandsportsaktiviteter som windsurfing, vandski og vandcykler. Der er ikke langt ind til det smukke og bakkede bagland, Lilleputstaten San Marino ligger knap 1 times kørsel fra byen og den vidunderlige universitetsby Urbino i højlandet i naboprovinsen Marche kan nås på et par timer.

Kort over Rivazzurra

Klik på kortet herunder for et hurtigt overblik over ferieboliger i bydelen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, ferielejlighed eller villa?

Søgemaskinen hos In-Italia indeholder mere end 1.500 italienske feriebolige - heriblandt adskillige håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer i Emilia-Romagna regionen. 

Angiver du den ønskede ferieperiode giver søgenmaskinen dig hurtigt et overblik over alle tilgængelig ferieboliger i Rivazzurra. Har du allerede en klar ide om, hvilken type bolig du søger, kan du eventuelt bruge filterfunktionen i søgemaskinen for at indsnævre listen. 
 
I beskrivelserne af de enkelte hoteller, villaer og lejligheder kan du også finde tips fra tidligere gæster om alt fra gode restauranter i nærheden til spændende udflugter.

Har du spørgsmål omkring boligerne, eller vil du gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du meget velkommen til at ringe. Vi sidder klar med gode råd og tips til din ferie.

Transport

Det er ikke uoverkommeligt at køre fra Danmark til Emilia-Romagna regionen, hvis man tager en overnatning undervejs. Men vil du hellere flyve, er der adskillige internationale lufthavne inden for rækkevidde af Rivazzurra. Der er således kun få km til Rimini lufthavn, men blandt andre Bologna Lufthavn er også en oplagt mulighed. Klik på kortet ovenfor for at få en oversigt over alle lufthavne i nærheden.

Du kan altid finde information om det aktuelle udvalg af flyforbindelser til Italien i søgemaskinen her på In-italia. Her er det nemt at finde de bedste priser på de flyafgange, der passer bedst til din ferie.

Nærmest togstation er Rimini Miramare, hvorfra der er forbindelse til byer som Ravenna, Ancona, Bologna og Milano. Dertil at området betjenes af adskillige busser med forbindelser til nærområdets mindre byer. Har du en bil til rådighed, giver den nærliggende motorvej hurtig forbindelse op og ned langs kysten. Foretrækker du den frihed en lejebil giver, er det ofte mest praktisk bestille billeje hjemmefra med afhentning i lufthavnen. Så er du sikker på at der er en bil klar til dig ved ankomst. 

Læs mere om biludlejning i Italien

Læs mere om Rivazzurra

Udflugter

Der er et væld af aktivitetsmuligheder og udflugtsmål i området. Børn og barnlige sjæle vil for eksempel tiltrækkes af forlystelsesparkerne Italia in Miniatura ved Viserba og Fiabilandia, mens middelalderbyer som Ravenna er en chance for at opleve mere ægte, italiensk kulturhistorie.

Det er også oplagt at tage en tur op til republikken San Marino,  som er verdens femtemindste land, med kun 30.000 indbyggere. Republikken ligger på bjerget Titano, hvorfra du har en skøn udsigt over det bakkede landskab ned mod Rimini. Udover den specielle stemning i denne lille, selvstændige nation, kan du også nyde gode af momsfri shopping.

Skjul teksten
 
 
search map