Feriebolig i Rimini i Emilia-Romagna

Residenza Sol Holiday

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her kan du kombinere den totale afslapning på stranden med udflugter til det smukke bagland med bakker, bjerge og dale. Børnene vil være begejstrede over den lange sandstrand og de mange forlystelsesparker i området.

Vågn op ved havet med børnene

Residenza Sol Holiday i Rivabella byder på praktisk indrettede ferielejligheder lige ud til stranden. Lejlighederne har klinkegulve, velindrettede køkkenhjørner, private badeværelser med bruser, aircondition, fladskærmsfjernsyn og ikke mindst privat, møbleret balkon.

Lad bilen blive hjemme

Det er en oplagt mulighed at flyve til Bologna og tage toget det sidste stykke til Rimini, for nærmeste busstoppested ligger kun 20 meter fra Residenza Sol Holiday. Du kommer nemlig let rundt i nærområdet med bus og tog, så besøg af Riminis forlystelsespark Fiabilandia, Italiens største miniatur-land i Viserba eller minirepublikken San Marino er en smal sag.

Kast dig ud i de gastronomiske oplevelser

Rivabella er ikke kun populær på grund af det livlige centrum og den gode sandstrand, men også for det lækre køkken, som fokuserer på "alt godt fra havet". Und dig selv et pragtfuldt måltid med familien og en stille slentretur med is i hånden efter en varm dag på stranden.
Du kan regne med en hyggelig og afslappende ferie på den private strand på Residenza Sol Holiday uden at gå på kompromis med oplevelsesmulighederne!Læs mere om Residenza Sol Holiday

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Nautic

Rimini, Emilia-Romagna

Residence Riviera

Rimini, Emilia-Romagna

Residence Mareo

Riccione, Emilia-Romagna

Anbefalinger til dig

Residence Hotel Amalfi

Lido di Savio, Emilia-Romagna

Residence Nautic

Rimini, Emilia-Romagna

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Emilia-Romagna

search map