Feriebolig i Rimini i Emilia-Romagna

Residenza Sol Holiday

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her kan du kombinere den totale afslapning på stranden med udflugter til det smukke bagland med bakker, bjerge og dale. Børnene vil være begejstrede over den lange sandstrand og de mange forlystelsesparker i området.

Vågn op ved havet med børnene

Residenza Sol Holiday i Rivabella byder på praktisk indrettede ferielejligheder lige ud til stranden. Lejlighederne har klinkegulve, velindrettede køkkenhjørner, private badeværelser med bruser, aircondition, fladskærmsfjernsyn og ikke mindst privat, møbleret balkon.

Lad bilen blive hjemme

Det er en oplagt mulighed at flyve til Bologna og tage toget det sidste stykke til Rimini, for nærmeste busstoppested ligger kun 20 meter fra Residenza Sol Holiday. Du kommer nemlig let rundt i nærområdet med bus og tog, så besøg af Riminis forlystelsespark Fiabilandia, Italiens største miniatur-land i Viserba eller minirepublikken San Marino er en smal sag.

Kast dig ud i de gastronomiske oplevelser

Rivabella er ikke kun populær på grund af det livlige centrum og den gode sandstrand, men også for det lækre køkken, som fokuserer på "alt godt fra havet". Und dig selv et pragtfuldt måltid med familien og en stille slentretur med is i hånden efter en varm dag på stranden.
Du kan regne med en hyggelig og afslappende ferie på den private strand på Residenza Sol Holiday uden at gå på kompromis med oplevelsesmulighederne! 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Residence Nautic

Rimini, Emilia-Romagna

Residence Riviera

Rimini, Emilia-Romagna

Residence Mareo

Riccione, Emilia-Romagna

Anbefalinger til dig

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

Le Rose Suite Hotel

Rimini, Emilia-Romagna

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populært i Emilia-Romagna

Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna

Villa Lidia

Riccione

Residence Sottovento

Torre Pedrera

search map