Anmeldelser af Residence Villa dei Pini

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Villa dei Pini

Læs personlige anmeldelser af Residence Villa dei Pini som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Villa dei Pini. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Marianne og familien fra Strøby boede på Residence Villa dei Pini i Rimini fra d. 31. juli til d. 7. august 2010.


Tak. Det har været en rigtig fin tur. Stranden er perfekt til en børnefamilie som os, men man skal dog være opmærksom på, at det kun er en meget lille del af stranden, der er offentlig - ellers koster det penge at opholde sig der. Byen er fin og overskuelig med mange fine legepladser - og der er billigere i Rimini, end i Bologna, hvor vi også var, Mange steder kan man spise en pizza på restaurant for 6 euro, hvilket må siges at være yderst rimeligt. Folk var meget flinke, men meget få taler engelsk - de mest basale italienske gloser er et must. Lejligheden var helt fin og levede op til forventningerne - dog trængte sovesofaen/futonen til en udskiftning - folkene, som tjekkede os ind og ud talte engelsk - point for det.

Til jer som rejsebureau vil jeg sige, at I har været nemme at komme i kontakt med, gode til at svare tilbage ved spørgsmål og har ydet en fin og kompetent service. Jeres hjemmeside fungerer godt og er meget brugervenlig - ligesom jeres system med betaling via nettet. Vi kunne sagten finde på at bruge jer ved rejser til Italien en anden gang.

Tips til andre rejsende: Vi tog toget til Rimini og købte billeter via Deutsche Bahn i KBH - det kan anbefales, De er billigere (børn er gratis i modsætning til fly!) og meget professionelle

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Residence Santa Fé

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Hotel Amalfi

Lido di Savio, Emilia-Romagna

Residence Cleo

Lido degli Estensi, Emilia-Romagna

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Emilia-Romagna

search map