Anmeldelser af Residence Piccadilly

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Piccadilly

Læs personlige anmeldelser af Residence Piccadilly som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Piccadilly. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Vivi og rejsefælle fra Virum boede på Residence Piccadilly i Rimini fra d. 9. til d. 16. juli 2012.

Vores tur til Rimini gik godt og god vejbeskrivelse.
Gode indkøbsmuligheder.
Dejlig tur gennem skoven ind til Rimini By.

Som det er de fleste gange skal man være heldig for at få garage selvom vi hver gang prøver at forudbestille – vi var heldige, da vi var på stedet tidlig på dagen. Det ville have været fint såfremt vi havde fået oplyst, at der var en larmende karrusel lige uden for vores altan som spillede højt hver aften.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Residence Sottovento

Torre Pedrera, Emilia-Romagna

Residence Tulipano

Riccione, Emilia-Romagna

Residence Raggio

Riccione, Emilia-Romagna

Anbefalinger til dig

Residence Tulipano

Riccione, Emilia-Romagna

Villa Eleonora

Riccione, Emilia-Romagna

Hotel Nettuno

Cesenatico, Emilia-Romagna

Populært i Emilia-Romagna

search map