Feriebolig i Rimini i Emilia-Romagna

Residence Piccadilly

 
Residence Piccadilly er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Piccadilly er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rimini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Piccadilly har en rigtig god beliggenhed, og ligger centralt i den livlige bydel Marina Centro i Rimini. Her bor du direkte ud til strandpromenaden, et stenkast fra den private strand, hvor du kan slikke sol hele dagen. Ud over dette, er der flere gode restauranter, madbutikker, barer, apotek m.m. lige uden for døren.

Mere end bare god beliggenhed

Residence Picadilly er et lejlighedshotel, hvor friheden ved at bo i egen lejlighed kan kombineres med elementer som man ellers forbinder med at bo på hotel: store elegante fælles opholdsrum, reception, bar, morgenmadsrestaurant, TV-rum, have med et lille legeområde for de mindste samt overdækket garage, som står til din rådighed. I ejendommens stueetage er der et par butikker.

Når det er tid til at få lidt sol på næsen, kan du tage til strandetablissementet Bagno Carlo 39, som ligger præcist på den modsatte side af strandvejen, og her er der omklædningsrum, fitness-område og legeplads til de mindste. Solsenge og parasol betales på stedet.

I sommermånederne (juli og august) er der normalt et tivoli til børn lige ved siden af, hvilket mange sætter stor pris på, men som også medfører, at der er liv og glade dage mellem kl. ca. 19 og 23.

Læs mere om Residence Piccadilly

Du kan lade bilen stå under hele ferien

Det er bekvemt at have bilen med på ferie, specielt hvis du har lyst til at tage på tur langs kysten eller inde i landet, som ex. San Marino. Men det kan også være godt at vide, at du trygt kan lade bilen stå i den underjordiske garage, mod tillæg.

Og du behøver faktisk ikke benytte bilen under din ferie (hvis du ikke ønsker det) for du har det hele inden for behagelig gåafstand. Gode butikker, barer, isbarer, restauranter samt praktiske indkøbsmuligheder som supermarked og apotek. Og hvis du vil en tur ind til Riminis historiske centrum, kan du tage bussen, som stopper 50 meter fra stedet.

Nyd udsigten fra balkonen

Lejlighederne er rummelige, lyse og moderne med balkon og havdusigt. Alle har wi-fi, aircondition, satellit-Tv, telefon og værdiboks.

Lejlighederne på Residence Piccadilly

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Piccadilly

Læs personlige anmeldelser af Residence Piccadilly som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Piccadilly. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Residence Piccadilly

Læs mere

Vivi og rejsefælle fra Virum boede på Residence Piccadilly i Rimini fra d. 9. til d. 16. juli 2012.

Vores tur til Rimini gik godt og god vejbeskrivelse.
Gode indkøbsmuligheder.
Dejlig tur gennem skoven ind til Rimini By.

Som det er de fleste gange skal man være heldig for at få garage selvom vi hver gang prøver at forudbestille – vi var heldige, da vi var på stedet tidlig på dagen. Det ville have været fint såfremt vi havde fået oplyst, at der var en larmende karrusel lige uden for vores altan som spillede højt hver aften.

Læs mere
 
search map