Feriebolig i Rimini i Emilia-Romagna

Residence Parioli

 
Residence Parioli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Parioli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rimini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Parioli er for nyligt blevet renoveret og ligger i Rimini Marina Centro i rolige omgivelser. Der er 200 meter til betalingstranden og 500 meter til den offentlige strand.

Ved boligerne er der reception, bar, vaskeri, elevator og parkeringsplads. Der er cykler til fri benyttelse, rabataftaler med tennisbaner/club, pool, sejlbåd og windsurfskole. Der er ligeledes mange forretninger i området.

Læs mere om Residence Parioli

Stedet anbefales til familier og rejsende, der ønsker afslappende omgivelser. Vi anbefaler ikke stedet til unge mennesker, der kommer til Rimini for byens natteliv. Støjgener om natten tolereres ikke.

Alle lejligheder har telefon, farvefjernsyn, køkkenhjørne med opvaskemaskine og ovn, aircondition, pengeskab, balkon med havemøbler og badeværelse med hårtørrer.

Lejlighederne på Residence Parioli

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (M2)

Lejlighederne (ca. 25 m²) består af opholdsstue med køkkenhjørne og natområde med dobbeltseng eller to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt balkon.

Toværelseslejlighed med 3 sovepladser (B2)

Lejlighederne (ca. 35 m²) består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt balkon.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (B3)

Lejlighederne (ca. 35 m²) består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt balkon.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (T4)

Lejlighederne (ca. 52 m²) består af opholdsstue med køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge, to badeværelse med toilet og bruser samt balkon. Disse lejligheder råder desuden over 2 indgangsdøre.

Skjul teksten
 
 
search map