Anmeldelser af Residence Nautic
 
Residence Nautic er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Nautic er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rimini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Skøn ferie i en fin lejlighed

Vi har haft 11 overnatninger i lejligheden ved Residence Nautic. Lejligheden var ren og pæn da vi flyttede ind, der blev skiftet håndklæder hele 2 gange under opholdet og også gjort ren en gang - ud over slutrengøringen. Det havde vi ikke forventet, så det var en glædelig overraskelse. Poolen der hører til komplekset har en tilpas størrelse og er pæn, velholdt og ikke mindst ren - der bliver taget vandprøver hver dag af personalet.
Personalet var lettilgængelige og meget hjælpsomme, uanset om det havde noget med stedet at gøre eller det blot var lidt serviceoplysninger i forhold til busforbindelser, andre steder osv.
Eneste "minus" var at køkkenet ikke var særligt opdateret med udstyr, der var meget lidt bestik og stort set ingen grydeskeer, paletknive, en saks osv., hvis man ville lave mad selv. Dog er jeg sikker på, at hvis vi havde spurgt personalet, så havde de fundet noget til os. Vi havde ikke det store behov, så derfor bad vi ikke om det. ;)
Alt i alt et rigtigt godt sted - skønt beliggende lige på den anden side af vejen i forhold til stranden og tæt på gode handlemuligheder. Det kan klart anbefales til andre, der gerne vil bo i lejlighed med egen terrasse. (vi boede i en særskilt lejlighed, på siden af komplekset, men det var vi godt tilfreds med)..

Anbefaling til kommende gæster

Hvis man er ved San Giuliano Mare, skal man gøre sig selv den tjeneste, at tage den lille minifærge over indsejlingen, så man kommer over til pariserhjulet og den vej hen. Går man op på butiksgaden her, er der mange flere butikker, restauranter og endnu mere liv end i det lukkede San Giuliano. (Stedet er "lukket inde" af et lille delta og en indsejling til lystbådehavnen). Fra pariserhjulet og ca. 12 km. frem, er der både superlækker strandpromande og den nævnte butiksgade, det er helt klart værd at opleve.
Er man en vandhund er Aquafan i Riccione også et must. Det er et kæmpestort vandland og meget rent og pænt, men mange spisemuligheder m.m.
San Marino, lilleputstaten i midten af Italien, er også et besøg værd. Med borge, stejle bjerggader og masser af souvenirbutikker og ikke mindst en fabelagtig udsigt, så er der lidt for enhver smag.

Rigtig god fornøjelse. :)

Residence Nautic
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Nautic
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type B4 med balkon - ikke refunderbart)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Residence Nautic
 
search map