Anmeldelser af Residence Nautic

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Nautic

Læs personlige anmeldelser af Residence Nautic som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Nautic. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Spartansk lejlighedshotel

Lejligheden ligger nær stranden og marinaen. Rummene er spartanske og meget enkelt indrettet. Et stor plus er, at det har aircondition. Vores lejlighed havde 2 balkoner, men det var meget små og havde knapt plads til at to personer kunne sidde der, hvilket var uheldigt nu når vi var 4 personer.
Pool området er meget småt i forhold til antallet af lejligheder, og det kunne være renere. Ved indgangen bliver du desværre mødt af flere, nogen gange overfyldte, affaldsbeholdere. Hotellet har flere cykler til gratis udlån, hvilket er godt.

Rimini som feriedestination

Besøg gerne den gamle del af byen og en række lokaliteter nord for Rimini som Milano, Marittima og Cesenautico.

Residence Nautic
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Residence Nautic
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type B4 med balkon)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Skøn ferie i en fin lejlighed

Vi har haft 11 overnatninger i lejligheden ved Residence Nautic. Lejligheden var ren og pæn da vi flyttede ind, der blev skiftet håndklæder hele 2 gange under opholdet og også gjort ren en gang - ud over slutrengøringen. Det havde vi ikke forventet, så det var en glædelig overraskelse. Poolen der hører til komplekset har en tilpas størrelse og er pæn, velholdt og ikke mindst ren - der bliver taget vandprøver hver dag af personalet.
Personalet var lettilgængelige og meget hjælpsomme, uanset om det havde noget med stedet at gøre eller det blot var lidt serviceoplysninger i forhold til busforbindelser, andre steder osv.
Eneste "minus" var at køkkenet ikke var særligt opdateret med udstyr, der var meget lidt bestik og stort set ingen grydeskeer, paletknive, en saks osv., hvis man ville lave mad selv. Dog er jeg sikker på, at hvis vi havde spurgt personalet, så havde de fundet noget til os. Vi havde ikke det store behov, så derfor bad vi ikke om det. ;)
Alt i alt et rigtigt godt sted - skønt beliggende lige på den anden side af vejen i forhold til stranden og tæt på gode handlemuligheder. Det kan klart anbefales til andre, der gerne vil bo i lejlighed med egen terrasse. (vi boede i en særskilt lejlighed, på siden af komplekset, men det var vi godt tilfreds med)..

Anbefaling til kommende gæster

Hvis man er ved San Giuliano Mare, skal man gøre sig selv den tjeneste, at tage den lille minifærge over indsejlingen, så man kommer over til pariserhjulet og den vej hen. Går man op på butiksgaden her, er der mange flere butikker, restauranter og endnu mere liv end i det lukkede San Giuliano. (Stedet er "lukket inde" af et lille delta og en indsejling til lystbådehavnen). Fra pariserhjulet og ca. 12 km. frem, er der både superlækker strandpromande og den nævnte butiksgade, det er helt klart værd at opleve.
Er man en vandhund er Aquafan i Riccione også et must. Det er et kæmpestort vandland og meget rent og pænt, men mange spisemuligheder m.m.
San Marino, lilleputstaten i midten af Italien, er også et besøg værd. Med borge, stejle bjerggader og masser af souvenirbutikker og ikke mindst en fabelagtig udsigt, så er der lidt for enhver smag.

Rigtig god fornøjelse. :)

Residence Nautic
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Nautic
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type B4 med balkon - ikke refunderbart)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Residenza Valverde

Cesenatico, Emilia-Romagna

Residence Hotel Amalfi

Lido di Savio, Emilia-Romagna

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Emilia-Romagna

search map