Feriebolig i Rimini i Emilia-Romagna

Residence Nautic

 
Residence Nautic er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Nautic er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rimini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Nautic ligger i kort afstand fra den gode sandstrand i Rimini og mindre end 1 km fra Riminis centrum. Men du behøver ikke at gå så langt for at finde de nærmeste spisesteder og indkøbsmuligheder.

Poolen og faciliteterne gør din ferie bekvem

Ved Residence Nautic finder du et lille men tilstrækkeligt svømmebassin lige uden for opgangen. Der stilles gratis cykler til gæsternes rådighed efter princippet først-til-mølle. Og der findes endvidere elevator, reception med hall samt møntvaskeri. Mod betaling er der mulighed for at benytte sig af parkeringsplads i kvarteret.

Læs mere om Residence Nautic

Her får du både aircondition og balkon

Lejlighederne er pænt indrettede og råder alle over balkon, tekøkken med to kogeplader, selvstændigt airconditionanlæg, værdiboks, satellitfjernsyn og wi-fi internetforbindelse.

Lejlighederne på Residence Nautic

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (type A2 med balkon)

Lejlighederne består af alrum med tekøkken (to kogeplader) og dobbeltseng eller -sovesofa, udgang til egen balkon og badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for en ekstra opredning - vær dog opmærksom på at pladsen i lejligheden således bliver noget trang.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type B4 med balkon)

Lejlighederne består af opholdsstue med tekøkken (to kogeplader) og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, udgang til egen balkon og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map