Feriebolig i Rimini i Emilia-Romagna

Residence Nautic

 
Residence Nautic er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Nautic er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rimini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Nautic ligger i kort afstand fra den gode sandstrand i Rimini og mindre end 1 km fra Riminis centrum. Men du behøver ikke at gå så langt for at finde de nærmeste spisesteder og indkøbsmuligheder.

Poolen og faciliteterne gør din ferie bekvem

Ved Residence Nautic finder du et lille men tilstrækkeligt svømmebassin lige uden for opgangen. Der stilles gratis cykler til gæsternes rådighed efter princippet først-til-mølle. Og der findes endvidere elevator, reception med hall samt møntvaskeri. Mod betaling er der mulighed for at benytte sig af parkeringsplads i kvarteret.

Læs mere om Residence Nautic

Her får du både aircondition og balkon

Lejlighederne er pænt indrettede og råder alle over balkon, tekøkken med to kogeplader, selvstændigt airconditionanlæg, værdiboks, satellitfjernsyn og wi-fi internetforbindelse.

Lejlighederne på Residence Nautic

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (type A2 med balkon)

Lejlighederne består af alrum med tekøkken (to kogeplader) og dobbeltseng eller -sovesofa, udgang til egen balkon og badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for en ekstra opredning - vær dog opmærksom på at pladsen i lejligheden således bliver noget trang.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type B4 med balkon)

Lejlighederne består af opholdsstue med tekøkken (to kogeplader) og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, udgang til egen balkon og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Nautic

Læs personlige anmeldelser af Residence Nautic som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Nautic. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Residence Nautic

Meget men venligt personale

Hotellet var meget slidt og trænger til en renovering. Jeg har taget flere billeder som jeg meget gerne sender til jer. Dørkarmen i badeværelset var der store hvide skimmelplamager på. På balkonen/ terrassen manglede der fliser som var knækket af og maling skaldede af murværket. I poolen var der en sort kant hele vejen rundt der hvor vandet når til. Ligeledes smittede den blå bassinkant af på vores badetøj og ungernes badedyr, hvis man lænede sig op ad kanten under vandet. Den virkede også ret klistret og ikke ren. Sovesofaen er alt for kort at sove i medmindre man er under 170 cm. Hvilket ingen i familien er!
Den ene stjerne får i for beliggenhed og den anden for personalets venlighed.

Læs mere

Spartansk lejlighedshotel

Lejligheden ligger nær stranden og marinaen. Rummene er spartanske og meget enkelt indrettet. Et stor plus er, at det har aircondition. Vores lejlighed havde 2 balkoner, men det var meget små og havde knapt plads til at to personer kunne sidde der, hvilket var uheldigt nu når vi var 4 personer.
Pool området er meget småt i forhold til antallet af lejligheder, og det kunne være renere. Ved indgangen bliver du desværre mødt af flere, nogen gange overfyldte, affaldsbeholdere. Hotellet har flere cykler til gratis udlån, hvilket er godt.

Læs mere

Skøn ferie i en fin lejlighed

Vi har haft 11 overnatninger i lejligheden ved Residence Nautic. Lejligheden var ren og pæn da vi flyttede ind, der blev skiftet håndklæder hele 2 gange under opholdet og også gjort ren en gang - ud over slutrengøringen. Det havde vi ikke forventet, så det var en glædelig overraskelse. Poolen der hører til komplekset har en tilpas størrelse og er pæn, velholdt og ikke mindst ren - der bliver taget vandprøver hver dag af personalet.
Personalet var lettilgængelige og meget hjælpsomme, uanset om det havde noget med stedet at gøre eller det blot var lidt serviceoplysninger i forhold til busforbindelser, andre steder osv.
Eneste "minus" var at køkkenet ikke var særligt opdateret med udstyr, der var meget lidt bestik og stort set ingen grydeskeer, paletknive, en saks osv., hvis man ville lave mad selv. Dog er jeg sikker på, at hvis vi havde spurgt personalet, så havde de fundet noget til os. Vi havde ikke det store behov, så derfor bad vi ikke om det. ;)
Alt i alt et rigtigt godt sted - skønt beliggende lige på den anden side af vejen i forhold til stranden og tæt på gode handlemuligheder. Det kan klart anbefales til andre, der gerne vil bo i lejlighed med egen terrasse. (vi boede i en særskilt lejlighed, på siden af komplekset, men det var vi godt tilfreds med)..

Læs mere
 
search map