Anmeldelser af Residence Litoraneo

 
Residence Litoraneo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Litoraneo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rimini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Litoraneo

Læs personlige anmeldelser af Residence Litoraneo som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Litoraneo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Søren og familie fra Brabrand boede på Residence Litoraneo i Rimini fra d. 3. til d. 17. juli 2010.

Vi havde været i Rimini før, så vi kendte byen og området. Det er et dejligt sted, navnlig hvis man har børn og/eller gerne vil være ved stranden. Opholdstedet var rigtig godt pånær køkkenet i lejligheden. Stedet ligger rigtig godt, både i forhold til stranden, små butikker og spisesteder og centrum. Parkeringsforholdene kunne være bedre - enkelte gange måtte vi flytte bilen, fordi vi kun kunne holde, så vi spærrede for andre. Lejligheden er udmærket (men man ryster lidt på hovedet, når garderobeskabet ikke har hylder, men bøjlestænger). Poolen lukker mellem 13 og 15.30, hvilket dels er uforståeligt, dels lidt irriterende. Der var udmærket plads til babysengen i selve lejligheden, sengene var ok (hvilket for os betyder ret meget), lejligheden vendte således, at der var to balkoner, en med morgensol og havudsigt og en med aftensol og udsigt til både gaden og havet. Køkkenet var i sig selv ok, men kogepladerne kunne ikke blive ordentligt varme. Man kunne koge æg og pasta, hvis man varmede vandet i elkedlen først og gav sig god tid. Stege bacontern til Carbonara kunne man også, men man skulle bruge 45 min.! Så glem alt om at stege kød. Køkkenudstyret var også ret sparsomt og af relativ dårlig kvalitet. Fx var der kun to glas. Hotellet kunne med fordel sende en ansat en tur i det nærliggende Ikea!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Jens Jørn og familie fra Gredstedbro boede på Residence Litoraneo i Rimini fra d. 25. juli til d. 1. august 2009.

Vi havde en dejlig tur til Rimini og nød området og stranden i fulde drag. Specielt turen til San Marino var en oplevelse. Lejligheden/hotellet var i top og lå dejligt centralt. Vi havde dog fået det indtryk fra billederne, at poolområdet var større end virkeligheden. Der var rent og pænt overalt og personalet var søde og generelt gode til sprog.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Frank og Pernille fra Søborg boede på Residence Litoraneo i Rimini fra d. 25. juli til d. 1. august 2009.

Vi har haft en super-god ferie i Italien og det bliver bestemt ikke sidste gang vi besøger støvlelandet. Vi havde fantastisk vejr og mødte en masse sjove, søde og festlige mennesker - og ikke mindst nydt en masse god mad vin. Rimini besøgte vi efter en uges "kultur-ferie" i Toscana og byen og området levede helt op til forventningerne om en uges total afslapning ved stranden. Stranden var super og konceptet fint. Hotellets standard var vi nok en smule skuffede over og lejligheden levede ikke helt op til vores forventninger til et 4-stjernet hotel. Pladsen i lejligheden var meget trang og udstyr til madlavning absolut begrænset. Udsigten fra altanen var rigtig fin, men vi havde nok forventet mulighed for, at den var forsynet med bare et minimalt møblement, så vi f.eks. kunne have spist vores morgenmad der. Parkeringsforholdene var tilsvarende begrænsede og det var lidt bøvlet at få plads til bilen og efterfølgende at få den ud derfra igen.
Flinke mennesker i reception - så ingen problemer her. Kort sagt rigtig god ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map