Hotel i Rimini i Emilia-Romagna

Le Rose Suite Hotel

Eksempel på Superior-værelse Suite værelse Gardenia Suite værelse Gardenia Suite værelse Gardenia
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du bor lige ud til stranden på et 4-stjernet hotel med harmonisk indretning i pastelfarver, som minder om sommerresidenserne fra begyndelsen af 1900-tallet.

Rimini byder på mere end sol og strand

Kom til Rimini og få bekræftet, at der er en god sandstrand, hvor du kan solbade på det reneste sand - det er rigtig god service, du får på de private lidoer, der byder på parasoller og liggestole disponeret i perfekte rækker og ofte snack-bar eller små spisesteder, hvor du også kan få en drink eller to, inden du vender tilbage til dit værelse.
Kom til Rimini for et livligt bymiljø med et hav af shoppingsmuligheder, pubs restauranter og caféer. Både i byen og lige uden for fortsætter aftenen til de første morgentimer, især i weekenderne. Natten er lang tæt på strandpromenaden.
Kom til Rimini og bliv overrasket, som vi blev, over hvor hyggeligt der er i den gamle by, som ligger ca. 2,5 km fra hotellet. Du kan nå derhen på de cykler, som hotellet stiller til rådighed, eller med bus. Her vil du opleve den drømmende (og romantiske) stemning, som Fellini tog med sig til filmbyen Cinecittà i Rom, og som satte præg på mange af hans værker.

Vælg havet eller pool ...eller wellness

Start dagen med at nyde vandet: du kan springe i havvandet fra stranden over for hotellet, eller får en dukkert i den (lille) udendørs pool (vandet her opvarmes til 34 grader i de koldere måneder om foråret eller efteråret, hvor de fleste gerne vil mærke, om de nu kan nyde at være i vandet). Du finder mere vand (og damp) i wellnesscentret, der venter på dig fra kl. 09.00 til kl. 21.30. I wellnesscentret kan du vælge mellem sauna, tyrkisk bad, saltkammer, lille pool med vandfald til massage af nakke- og rygmusklerne. Adgang til wellnesscentret sker mod betaling og er tilladt kun for voksne eller næsten (mindst 16 år). Vil du træne under ferien, kan du frit bentytte fitnessroom, men du bør booke det, før du tager derned.

Sammensæt morgenmaden som du ønsker

Til morgenmaden finder du en rig buffet, hvor du kan gøre det á la italiensk med mundfulde af kager, croissanter og andre søde sager, som du kan dyppe i din cappuccino, eller spise hvad du er vant til hjemmefra, da du finder stort set alle de råvarer, der præger det nordiske morgenbord: brød, ost, pålæg, æg, juice, yoghurt, cornflakes osv.

Komfortable værelser

Her bor du midt i byen, og du må regne med, at al forventning om totale stilhed om natten hører til en anden ferie, især hvis du vil sove med åbne vinduer. Du kan heldigvis selv indstille temperaturen på værelset, da der er aircondition. Endvidere har du minibar, wi-fi, fjernsyn og privat bad.

Kom i bil eller med offentlig transport

Det er nemt at komme til Rimini med offentligt transport. Der er god forbindelse fra det mest af Skandinavien til Bologna og derfra kan du med hurtigtog være fremme efter en time (ellers to timer). Ankommer du i bil, skal du huske, at hotellet ligger centralt og parkering er besværligt om sommeren. Du kan stille bilen mod betaling i hotellets parkering, hvor pladserne dog er ret smalle (oplys venligst hvis du kommer i en bil, der er større end almindelige personbiler).

Dette er et hotel til par uden børn - på trods af at der også findes suites hvor en familie kan bo. Her bor du så centralt, at du finder alt det, der gør en badeferie til afslapning i kort afstand. Bliv solbrændt inden du vender hjem eller inden du kører videre f.eks. til Bologna for god shopping, inden du vender hjem.

Læs om værelserne på Le Rose Suite Hotel

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Le Rose Suite Hotel

Læs personlige anmeldelser af Le Rose Suite Hotel som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Rose Suite Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Le Rose Suite Hotel

Bedømmelse af Le Rose Suite Hotel

Læs mere

Fint hotel med rummelige værelser

Hotelværelset var stort og ny renoveret med stor balkon.
Dejligt personale, som tilbød os forfriskninger fra baren, da vi ankom.
Under opholdet, benyttede vi os af deres fitness- og wellness faciliteter, som vi i den grad anbefaler.

Læs mere
 
search map