Anmeldelser af Hotel Panoramic

 
Hotel Panoramic er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Panoramic er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rimini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Panoramic

Læs personlige anmeldelser af Hotel Panoramic som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Panoramic. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Frits og hustru fra Farsø boede på Hotel Panoramic i Rimini fra d. 8. til d. 11. september 2009.

Vor korte tur til rimini var helt ok. Fin hotel og god betjening. og prisbillig. Desværre mistede vi vort camera, og kan ikke sende billeder fra hotellet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Silvia og familie fra Allerød boede på Hotel Panoramic i Rimini fra d. 11. til d. 21. juli 2009.

Ferien gik fint og vi var glade for at bo i Viserba (Jeg kender området i forvejen) Hotel Panoramic var meget hyggeligt og personalet var supersøde. Da personalet så vi kom i bilen, kom der straks en ud og hjalp med at bære kufferter og viste os hvor vi kunne parkere. Herefter blev vi tilbudt noget koldt at drikke inden vi kom op på værelset - dejligt efter sådan en lang biltur.
Dog var de ikke helt klar over at vi skulle have et værelse med balkon, så i først omgang fik vi et med fransk altan, men dagen efter fik vi et andet værelse med altan. Personalet sørgede selv for at flytte vores kufferter mv. fra det ene værelse til det andet mens vi var på stranden, så det var virkelig god service. Selve værelset var ikke så spændende, men sådan er det jo i Italien. Vi havde før afrejsen håbet på at kunne få et Perla værelse, som er lidt bedre, men de var allerede booket. Da vi kom derned fik vi tilbud om et Perla værelse, men det var uden altan, kun med et lille vindue, så det sagde vi pænt nej tak til. Inden afrejse havde vi forhørt os hos jer om det var aftensmad og morgenmad man fik, hvis man tog halvpension og det var det. Vi fravalgte dog dette, da vi hellere ville have haft det var morgenmad og frokost. Da vi kom derned viste det sig så, at man selv kunne vælge om man ville spise frokost eller aftensmad, hvis man valgte halvpension, man skulle blot meddelele det dagen før. Dette er blot en oplysning i måske kan bruge ved eventuelle andre forespørgsler.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Annette og familie fra Hvidovre boede på Hotel Panoramic i Rimini fra d. 27. juli til d. 3. august 2009.

Vi havde en rigtig god tur til italien . Det var et rigtig godt hotel hjælpsomme personale pragtfuld strand og gode muligheder for shopping. Hvis man har små børn er det stedet, der er så mange muligheder for dem både på stranden og i byen.Et paradis for børnefamiler. Det er stedet hvor deres landsmænd holder ferie vi mødte ikke rigtig nogle andre dansker men det var lige meget for vi havde det så skønt .god service overalt kan stærkt anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Carsten og hans hustru fra Hundested boede på Hotel Panoramic i Rimini fra d. 21. til d. 24. juli 2009.

Rimini var ikke lige os og det skyldes vandet. Hotellet var super og personalet vat meget søde uden det var falsk det var meget positivt, men vandet det var ulækkert. Når man stod i vand til knæene kunne man ikke se sine tæer ! Det var for ulækkert, og det var det eneste sted man kunne svale lidt i 40 graders varme, det var ikke rart.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map