Hotel i Rimini i Emilia-Romagna

Hotel Panoramic

 
Hotel Panoramic er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Panoramic er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rimini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Panoramic ligger lige ud til stranden i kvarteret Viserba ved Rimini centrum. Her bor du ca. 3,5 km fra togstationen og ca. 10 km fra lufthavnen. Der er busstoppested lige ved hotellet så du nemt kan komme rundt, hvis du vælger at droppe bilen under ferien.

Da hotellet blev renoveret i 2005 valgte arkitekten at bruge de arabiske elementer, som vi i dag ser på dets facade, og som gør hotellet synligt langs strandpromenaden. Indvendigt er hotellet inspireret af minimalistiske norditalienske tendenser, iscenesat ved brug af vandkilder og træværk. På hotellet er der 24-timers reception, elevator, parkeringsplads, fjernsynsstue, mødelokaler samt restaurant. På hotellets tagterrasse er der en herlig overraskelse: et vandmassage-kar med 10 pladser. Her kan du sidde og nyde livet og udsigten over kyststrækningen.

Læs mere om Hotel Panoramic

På hotellet findes der både standardværelser (type Corallo) og nyrenoverede superiorværelser (type Perla). Værelserne har alle balkon, og nogle også havudsigt fra siden eller direkte havudsigt (kan dog ikke garanteres), selvstændigt airconditionanlæg (i den varmeste årstid), satellitfjernsyn, telefon, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Superiorværelserne Perla byder endvidere på wireless internetforbindelse, CD-afspiller, 21'' fjernsyn og minibar.

Ophold med almen halvpension inkluderer morgenmad og aftensmad. Vælger du det såkaldte all inclusive halvpension inkluderer dette morgenmad og aftensmad inkl. drikkevarer (vand, vin, øl og sodavand), drikkevarer fra baren fra kl. 10.00 til kl. 18.00, en udflugt om tirsdagen eller onsdagen med guide i Riminis bagland, én parkeringsplads, trådløs internetforbindelse samt en parasol og to liggestole på stranden.

Skjul teksten
 
 
search map