Hotel i Rimini i Emilia-Romagna

Hotel Metropole

 
Hotel Metropole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Metropole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rimini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Metropole er et pænt, moderne hotel, beliggende lige ud til den dejlige sandstrand i Rimini. Det råder, udover den fordelagtige placering ved vandet, også over svømmebassin.

Hotellet er blevet helt renoveret i 2005 og bestyres af ejerfamilien selv. Der findes 24-timers reception, bar med tilhørende terrasse, fælles fjernsynsstue med sattellitfjernsyn, parkeringsplads og lille have. Morgenmaden serveres som buffet. Hotellets restaurant er kun åben i sommerperioden og byder på simpel og traditionel madlavning baseret på ejerfamiliens traditioner og madkunst. Gæsterne kan vælge mellem to menuer. Grøntsagerne serveres som buffet. Til hvert måltid serveres frugt og dessert.

Læs mere om Hotel Metropole

Hotellets værelser råder over balkon, aircondition, telefon, satellit fjernsyn, sikkerhedsboks samt badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Mod betaling af tillæg på stedet kan du benytte aircondition og minibar.

Skjul teksten
 
 
search map