Hotel i Rimini i Emilia-Romagna

Hotel Helvetia Parco

 
Hotel Helvetia Parco er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Helvetia Parco er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rimini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Helvetia Parco ligger lige ud til vandet i Rimini Viserbella. Det er omgivet af en stor have med et flot svømmebassin med vandmassage i en del af bassinet. På den anden side af vejen finder du den gode sandstrand.

På hotellet finder du 24-timers reception, parkeringsplads, opholdsstue, fjernsynsstue, cykeludlejning, fitnessrum og vaskeri-service. Om sommeren arrangeres der underholdning på flere sprog. Restauranten byder på et udvalg af en række retter, der ændres fra dag til dag. Til rådighed for alle forældre med små børn er der et køkken, hvor du kan varme sutteflaske eller tilberede børnenes mad.

Læs mere om Hotel Helvetia Parco

Værelserne er meget enkelt indrettet - mange vil nok sige kedelige - men råder alle over aircondition, balkon med havudsigt fra siden, værdiboks, satellitfjernsyn, telefon og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. I nogle af værelserne er der mulighed for op til to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map